iTanalyze.com
  عبارت مورد جستجو  
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران  
Home صفحه اول آرشیو ارتباط باما درباره ما ارسال مطلب سایت های مرتبط وبلاگ نظرسنجی جستجو
adsl122.JPG
ham22.jpg
D8aw.jpg
_Elite.jpg
 
نرم افزار
تجارت الکترونیکی
دولت الکترونیکی
بانکداری الکترونیکی
آموزش الکترونیکی
تکفا
امنیت
اینترنت
مخابرات
جامعه اطلاعاتی
رویدادها
قوانین و مقررات
 
 
  [ ۱۹ آبان ۸۸ ]
برنامه نوكيا براي تعويض شارژرهاي معيوب

نوکیا امروز یک برنامه تعویض شارژر را آغاز کرد که در آن به مصرف کنندگانی که دارای نوع مشخصی از شارژرهای نوکیا هستند که توسط یکی از تامین کنندگان شخص تالث تولید شده اند توصیه می شود که شارژرخود را بطور رایگان تعویض کنند.
در طی یکی از آزمایشات کنترل کیفیت روتین خود، نوکیا متوجه شده است که یک مشکل کیفی در شارژرهای مشخصی که توسط یکی از تامین کنندگان شخص ثالث تولید شده اند وجود دارد. در این شارژرها ی مورد نظرپوشش پلاستیکی ممکن است لق و جدا شده بصورتی که اجزای داخلی شارژر نمایان گردیده و امکان خطر برق گرفتگی در صورت تماس با بخشهای خاصی از اجزای داخلی در زمانی که شارژرها به برق متصل باشند می تواند وچود داشته باشد. نوکیا تا کنون هیچ خبری در مورد وقوع حادثه و یا خسارتی در این زمینه دریافت نکرده است.
فقط تعداد محدودی از برخی مدلهای تولید شده توسط یکی از تامین کنندگان شخص ثالث که در فاصله زمانی خاصی تولید شده باشند مشمول این برنامه خواهند بود. مدلهای AC-3E و AC-3U که در قاصله زمانی 15 ژوئن 2009 تا 9 آگوست 2009 و همیچنین مدل AC-4U که در فاصله زمانی 13 آوریل 2009 تا 25 اکتبر 2009 ساخته شده اند مشمول این طرح هستند.
برای کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی مصرف کنندگان از اینکه آیا شارژرهایشان مشمول این برنامه جایگزینی می شوند، نوکیا یک وب سایت راه اندازی کرده است. ازمصرف کنندگان تقاضا می شود به آدرس http://chargerexchange.nokia.com مراجعه کرده و یا با مرکز تماس نوکیا در ایران ( 23013 ( تماس گیرند.
نوکیا به مصرف کنندگانی که شارژرشان مشمول این برنامه می شود توصیه می کند از آن اسفاده نکرده و آنرا بطور رایگان جایگرین کنند.


نظرات خوانندگان
ارسال نظرات




(you may use HTML tags for style)

اخبار
نگاه دیگران
وبلاگ


نقل مطالب سایت باذکر منبع مجاز است