عزم وزارت صنايع براي توليد گوشي
تهران - مديرکل صنايع برق، الکترونيک و فناوري اطلاعات وزارت صنايع و معادن گفت: با توجه به بازار 2 هزار ميليارد توماني تلفن همراه در کشور نبايد به اين راحتي اين بازار را در اختيار توليدات ساير کشورها قرار داد.
"محمود ليائي"در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي ايرنا، تاکيد کرد وزارت صنايع با وجود قاچاق تلفن همراه بدنبال برنامهريزي براي توليد اين کالا در کشور است.
وي با بيان اينکه نبايد به بهانه قاچاق کالا از توليد اين کالا غافل شد، تصريح کرد کدام کشوري حاضر است بازار تلفن همراه را رايگان در اختيار توليدات ساير کشورها قرار دهد.
ليائي با مقايسه ارزش صنعت خودرو و تلفن همراه، گفت: 17 هزار ميليارد تومان ارزش صنعت خودرو است در صورتي که يک محصول توليدي در صنعت الکترونيک همچون تلفن همراه يک هشتم اين صنعت ارزش دارد و اين خود ضرورت توجه بيشتر به اين صنعت درآمدزا را دو چندان ميکند.