مجوز الكامپ نپرد
علي شميراني - شش سال بعد از برگزاري نمايشگاه الكامپ، تلاش هاي سازمان نظام صنفي رايانه اي براي برگزاري مجدد اين نمايشگاه بي نتيجه مانده بود. اما سرانجام و شش دوره بعد از الكامپ دهم، بار ديگر الكامپ شانزدهم به سازمان نظام صنفي رايانه اي واگذار شد.
موضوعي كه البته با شادي مديران اين سازمان مواجه شده و از آن به عنوان نقطه اوجي در ارايه گزارش عملكرد اخير ايشان ياد شد. اما در خصوص واگذاري مجدد مجوز برگزاري الكامپ به سازمان مذكور كه اين بار با واكنش ها و اعتراضاتي هم مواجه نبود، نكاتي جلب توجه مي كند.
زماني كه الكامپ دهم به سازمان نظام صنفي رايانه اي واگذار شد، تصور بر اين بود كه با توجه به برخي حمايت هاي دولتي از اين سازمان و عدم تغيير دولت، الكامپ يازدهم و احتمالا ساير الكامپ ها نيز به سازمان واگذار شود.
اتفاقي كه نه تنها رخ نداد، بلكه منجر به بازداشت رييس انجمن شركت هاي انفورماتيك نيز شد و مسايل متعددي بر اين نهاد گذشت. در نتيجه سال هاي پس از آن نيز الكامپ به سازمان واگذار نشد.
امروز بعد از شش دوره و در دولت جديد، سازمان نظام صنفي رايانه اي توانست مجوز برگزاري الكامپ را بگيرد، ليكن اين كه اتفاقي مشابه با دوره دهم و پس از آن رخ ندهد، محل پرسش است.
اگرچه قصد بازگشايي و طرح مسايل و ابهامات مطروحه در نحوه برگزاري الكامپ دهم نيست ليكن به هر حال آسيب شناسي مسايل و مشكلات مطروحه در شش دوره قبل مي تواند كمك شاياني به جلب رضايت ذينفعان در نمايشگاه الكامپ و تداوم واگذاري مجوز اين نمايشگاه به سازمان نظام صنفي باشد.
چه به هر حال سازمان نظام صنفي رايانه اي با وارد كردن اشكالات متعدد به دوره هاي قبلي نمايشگاه الكامپ و ارايه برنامه هاي جامع و تفصيلي در نحوه برگزاري مناسب آن، همواره آمادگي خود را در برگزاري هر چه بهتر اين نمايشگاه اعلام كرده است.
از اين رو نگاه هاي زيادي از سوي رسانه ها، ناظران، شركت كنندگان و نهاد ارايه دهنده مجوز در برگزاري شانزدهمين نمايشگاه الكامپ دوخته شده كه مي تواند مبناي تصميم گيري براي دادن مجوزهاي بعدي به اين سازمان باشد.