iTanalyze.com
  عبارت مورد جستجو  
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران  
Home صفحه اول آرشیو ارتباط باما درباره ما ارسال مطلب سایت های مرتبط وبلاگ نظرسنجی جستجو
adsl122.JPG
inthernet2.jpg
hkbp1rc9z204.jpg
wimax logo w.JPG
Monday 25 Jul 2005دوشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۴

كميته ‪ VOIP‬اصفهان خواستار توجه رييس جمهوري منتخب شد

كميته ‪ VOIP‬انجمن فناوري اطلاعات و ارتباطات استان اصفهان در نامه‌اي ، خواستار توجه رييس جمهوري منتخب به حوزه ديتا، شركتهاي فعال در اين حوزه و ميليونها كاربر در كشور شد.
در نامه اين كميته به دكتر احمدي نژاد، آمده است:فقدان سياستهاي كلان در اين زمينه وبخصوص تعريف جايگاه بخش خصوصي ، منجر به اخذ تصميمات سليقه‌اي وغيركاشناسي شده كه تاريخ مصرف بسياري از آنها كمتر از چند ماه بوده و نتايج منفي به دنبال داشته است.
اين كميته ، رقابت دولت و مخابرات بابخش خصوصي را نكته‌اي دردناك دانسته و تصريح كرده است: چرا شركتهاي دولتي يا وابسته به دولت، اجازه رقابت با بخش خصوصي و حذف و آسيب رساندن به اين بخش نوپا را با استفاده از بيت - المال دارند؟
اين كميته درنامه خوداظهار داشته است : به دليل سياست‌گذاريهاي غلط در سالهاي گذشته، صدها شركت ‪ VOIP ،ISP‬و ‪ ICP‬تشكيل شده و امروز مخابرات به اين نتيجه رسيده كه وجود چند شركت قدرتمند بهتر از اين تكثر است اما آيا راه حل، نابود كردن شركتهاي كوچك است؟
در ادامه نامه آمده است: آيا به جاي قانونمندكردن جامعه‌وتقويت و تشويق شركتهاي داراي مجوز ، بايد با نابودي اين شركتها فضاي قانون گريزي و فعاليتهاي زيرزميني اقتصادي را تشويق كرد؟
در پايان نامه پيشنهاد شده است: اگر سياست دولت واقعا ايجاد اشتغال، خصوصي‌سازي، عدالت‌محوري و جلوگيري از اتلاف سرمايه‌هاي ملي است اين كار نه از طريق حذف فعالان حاضر بلكه با تجميع آنها در قالب تعاوني يا كنسرسيوم انجام گيرد تا از خروج نيروهاي متخصص نيز جلوگيري شود.
نامه سرگشاده كميته ‪ VOIP‬انجمن صنفي فناوري اطلاعات و ارتباطات استان اصفهان خطاب به رييس جمهوري منتخب روز دوشنبه در اختيار دفتر خبرگزاري جمهوري اسلامي در اصفهان قرار گرفت.


نظرات خوانندگان
ارسال نظرات




(you may use HTML tags for style)

ایران
جهان
وبلاگ


نقل مطالب سایت باذکر منبع مجاز است