پروژه كارت هوشمند دانشجويي تا يك ماه ديگر عملياتي ميشود
پروژه كارت هوشمند دانشجويي با چند ماه تأخير، يك ماه ديگر در دانشگاه كيش عملياتي ميشود.
مسعود عسگري مسوول پروژههاي ICT كيش در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري شهر با بيان اين مطلب افزود: پروژه كارت هوشمند دانشجويي قرار بود روي هزار نفر از دانشجويان دانشگاه كيش اجرا شود به گونهاي كه هزار كارت از يكي از دانشگاههاي مالزي خريداري كنيم. و طي مدت زمان به تناسب مصرف از آن دانشگاه كارتهاي موردنياز را خريداري كنيم.
وي در خصوص علت تأخير در اجراي اين پروژه گفت: بعد از مدتي تصميم گرفتيم تا به جاي خريد كارت، حق بهرهبرداري از آن را براي كشور فراهم كنيم تا در صورت نياز علاوه بر دانشگاه كيش به ديگر دانشگاههاي كشور نيز بتوانيم سرويس دهيم.
وي خاطرنشان كرد: بعد از تلاش بسيار زياد موفق شديم حق استفاده انحصاري از اين كارت را از يكي از دانشگاههاي سنگاپور دريافت كنيم، كه به دليل تحريمي كه روي تجهيزات صنايع پيشرفته اعمال ميشود گرفتن اين مجوز زمان نسبتاً بالايي را به خود اختصاص داد.
كارت هوشمند دانشجويي كارتي است كه تمام اطلاعات يك دانشجو از قبيل حضور و غياب، ثبتنام، عمليات مالي، نمرات دانشجو و پروندههاي تربيتي و آموزشي روي اين كارت ذخيره ميشود و تمام فعاليتهاي وي الكترونيكي ميشود.