iTanalyze.com
  عبارت مورد جستجو  
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران  
Home صفحه اول آرشیو ارتباط باما درباره ما ارسال مطلب سایت های مرتبط وبلاگ نظرسنجی جستجو
adsl122.JPG
inthernet2.jpg
hkbp1rc9z204.jpg
wimax logo w.JPG
Saturday 30 Jul 2005شنبه ۸ مرداد ۱۳۸۴

فرصت هايي كه رفت و وعده هايي كه عملي نشد

علي شميراني – در روزها ، ماه ها و حتي سال هاي گذشته مسوولان و مديران فناوري اطلاعات كشور در هر گوشه اي از دولت وعده هاي متعددي دادند كه برخي عملي شد، برخي به تعويق افتاد و برخي نيز اصلاً‌عملي نشد.
اگرچه هنوز دولت و مديران دولتي سر كارشان هستند وهنوز هم احتمال اجراي برخي ازوعده ها (در خوش بينانه ترين حالت) وجود دارد . به همين منظور بايد تا پايان كار منتظر ماند و صبر كرد. ولي بعد از اين مدت مي توان روي فرصت هاي كه سوخت و از دست رفت و وعده هايي كه عملي نشد راحت تر كار كرد. به هر حال در شرايط فعلي گفته مي شود كه دولت در حال گذار است و در اين زمان نقد و بررسي به شكل ديگري تعبير مي شود.
ولي اين موضوعي است كه قطعا ً‌از سوي رسانه ها جاي بحث و بررسي دارد. بررسي كارنامه دولت آقاي خاتمي در راستاي توسعه و كاربري فناوري اطلاعات وارتباطات در تمامي اركان دولت آن هم فارغ از گرايشي.
به هر حال هر طرح و پروژه اي نقاط ضعف و قوتي دارد كه بايد بررسي شود.


نظرات خوانندگان
ارسال نظرات




(you may use HTML tags for style)

ایران
جهان
وبلاگ


نقل مطالب سایت باذکر منبع مجاز است