iTanalyze.com
  عبارت مورد جستجو  
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران  
Home صفحه اول آرشیو ارتباط باما درباره ما ارسال مطلب سایت های مرتبط وبلاگ نظرسنجی جستجو
adsl122.JPG
inthernet2.jpg
hkbp1rc9z204.jpg
wimax logo w.JPG
Wednesday 31 Aug 2005چهارشنبه ۹ شهریور ۱۳۸۴

ترك سل تفاهم نامه را امضا كند تا حذف نشود

طرف ترك اپراتور دوم تا سيزدهم شهريورماه فرصت امضاي تفاهم نامه را دارد .
مهندس مسعود داوري نژاد رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري موج گفت :در صورتيكه ترك سل به هر دليلي تا سيزدهم شهريورماه امسال تفاهم نامه سهامداران را امضا نكند ، خود به خود حذف مي شود .
وي افزود : به جز 51 درصد سهام ايران سل ، 49 درصد سهام طرف خارجي بصورت بي نام در اداره ثبت شركت ها ثبت شده و جزو شرايط وزارت خانه است كه با همان اولويت مزايده ، حق اول با ترك سل است كه اين سهام را بگيرد .
در صورتيكه ترك سل چنين اقدامي براي سهام انجام ندهد ، اپراتور دوم خارجي مي تواند اين سهم را به نام خود بگيرد كه اين اپراتور (MTN ) تا يك ماه و نيم فرصت دارد كه اعلام آمادگي كند و مبلغ تعيين شده را به خزانه بريزد و بعد متمم پروانه اجرايي مي شود .
وي تصريح كرد :مصوبه شوراي اقتصاد براي نفر اول و دوم اپراتور خارجي را داريم و در صورتيكه به اپراتور سوم برسد مصوبه شوراي اقتصاد را كم داريم كه اميدواريم كار با طرف ترك به نتيجه برسد .
وي در پايان با بيان اينكه بانك ملي و پست بانك به عنوان امين سهام اپراتور دوم هستند ، گفت : پست بانك و بانك ملي بايد ظرف سه سال 21 درصد را وارد بازار سهام كنند .


نظرات خوانندگان
ارسال نظرات




(you may use HTML tags for style)

ایران
جهان
وبلاگ


نقل مطالب سایت باذکر منبع مجاز است