iTanalyze.com
  عبارت مورد جستجو  
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران  
Home صفحه اول آرشیو ارتباط باما درباره ما ارسال مطلب سایت های مرتبط وبلاگ نظرسنجی جستجو
adsl122.JPG
inthernet2.jpg
hkbp1rc9z204.jpg
wimax logo w.JPG
Friday 30 Sep 2005جمعه ۸ مهر ۱۳۸۴

نمايشگاه اله‌سيت 84 در آذرماه برگزار مي‌شود

دومين نمايشگاه فناوري اطلاعات، نرم‌افزار و شهر الكترونيكي (اله‌سيت 84) آذرماه امسال در مشهد برگزار مي‌شود.
مهدي كارگر، مديرعامل سازمان آمار، اطلاعات و خدمات كامپيوتري شهرداري مشهد با اعلام اين خبر گفت: با توجه به برگزاري موفقيت‌آميز نمايشگاه اله‌سيت 83 و استقبال فعالان صنعت فناوري اطلاعات از آن، شهرداري مشهد به همت سازمان خدمات كامپيوتري خود و با حمايت وزارت كشور و شوراي عالي اطلاع‌رساني، نسبت به تشكيل دبيرخانه دايمي اقدام و آذرماه سال جاري دومين نمايشگاه اله‌سيت را برگزار مي‌نمايد.
كارگر با اشاره به اينكه هدف اصلي نمايشگاه آشناسازي مردم با خدمات شهري در شهرهاي الكترونيكي و ارايه دستاورد برنامه‌هاي اجرا شده در اين زمينه است، افزود: خوشبختانه اله‌سيت توانست در سال گذشته تعامل خوبي ميان بخش خصوصي و دستگاه‌هاي دولتي در حوزه خدمات شهري ايجاد كند و اين از نتايج مهم و مثبت نمايشگاه بوده‌است.
مديرعامل سازمان خدمات كامپيوتري شهرداري مشهد ضمن اعلام شعار نمايشگاه با عنوان «اله‌سيت، چشم‌انداز توسعه شهري مبتني بر فناوري اطلاعات» و تخصصي خواندن فعاليت اله‌سيت در حوزه شهر الكترونيكي، از تمامي دست‌اندركاران و فعالان عرصه فناوري اطلاعات و ارتباطات دعوت كرد تا در اين نمايشگاه كه از نهم تا سيزدهم آذر برگزار مي‌شود، شركت نمايند.
لازم به ذكر است اطلاعات تكميلي از طريق سايت www.elecitfair.ir در دسترس است.


نظرات خوانندگان
ارسال نظرات




(you may use HTML tags for style)

ایران
جهان
وبلاگ


نقل مطالب سایت باذکر منبع مجاز است