iTanalyze.com
  عبارت مورد جستجو  
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران  
Home صفحه اول آرشیو ارتباط باما درباره ما ارسال مطلب سایت های مرتبط وبلاگ نظرسنجی جستجو
adsl122.JPG
inthernet2.jpg
hkbp1rc9z204.jpg
wimax logo w.JPG
Friday 30 Sep 2005جمعه ۸ مهر ۱۳۸۴

وضعيت نهایی اپراتور دوم تا پايان مهر مشخص مي‌شود

وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات گفت: وضعيت اپراتور دوم تلفن همراه پس از بررسي، تا پايان مهر ماه مشخص مي‌شود.
دكتر محمد سليماني روز پنجشنبه در مصاحبه باخبرنگاران در قزوين افزود:
در بررسي وضعيت اين طرح به منافع ملي توجه شده است و تلاش بر اين است كه تكليف نهايي پروژه را هر چه سريعتر مشخص كنيم.
وي گفت: بايد تلاش كنيم تلفن ثابت و همراه در كشور به‌روز واگذار شود.

سليماني ادامه داد: در توسعه پايدار و همه جانبه بايد توسعه جغرافيايي مناطق نيز در نظر گرفته شود.
وزي ارتباطات، به لزوم ايجاد ارتباط بين مراكز علمي با مراكز مخابراتي تاكيد و خاطرنشان كرد: ما در تلاشيم مراكز مخابراتي در مراكز علمي حضور فعال داشته باشند تا بتوان در جهت رشد و توسعه گام‌هاي بلندي برداشت.
سليماني افزود: اگر برنامه‌ريزي صحيح براي اجراي طرح‌ها نباشد ناگزير به پرداخت هزينه‌هاي زيادي خواهيم بود.
وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات اظهار داشت: نگاه دولت جديد به اشتغال، نگاه فراگيراست، دولت جديد بخشي فكر نمي‌كند، امروز ماهم مسوول اشتغالزايي در كشور هستيم و معتقديم براي ايجاد اشتغال همه بايد با هم تلاش كنيم.
وي درخصوص لزوم برگزاري جلسات منطقه‌اي گفت: در اين جلسات علاوه‌بر بررسي وضعيت فعلي استان، نقاط قوت و ضعف استان‌ها بررسي شده و در جهت توسعه آنها مطابق با برنامه چهارم توسعه حركت خواهيم كرد.
سليماني اضافه كرد: داشتن تخصص، تعهد، تجربه، صاحب نظري و خوشنامي، ملاك انتخاب مديران در اين وزارتخانه است.
وي افزود: مديراني كه از سلامت ‪ ۱۰۰‬درصد برخودارند، در رده‌هاي مختلف مديريتي بكار گرفته مي‌شوند.


نظرات خوانندگان
ارسال نظرات




(you may use HTML tags for style)

ایران
جهان
وبلاگ


نقل مطالب سایت باذکر منبع مجاز است