iTanalyze.com
  عبارت مورد جستجو  
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران  
Home صفحه اول آرشیو ارتباط باما درباره ما ارسال مطلب سایت های مرتبط وبلاگ نظرسنجی جستجو
adsl122.JPG
inthernet2.jpg
hkbp1rc9z204.jpg
wimax logo w.JPG
Wednesday 25 Jan 2006چهارشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۴

ایجاد محدودیت برای حضور در نمایشگاه های IT

ITanalyze.ir - شنیده شده که یکی از نهادهای خصوصی در حوزه IT و از علاقه مندان به برگزاری نمایشگاه الکامپ در اقدامی پیشگیرانه به اعضای خود اعلام کرده با توجه به تصمیم هیات مدیره از این پس حضور در هر نمایشگاهی منوط به هماهنگی است و در صورت تخطی برخورد خواهد شد.
یکی از اعضای این نهاد با ابراز نارضایتی از چنین تصمیمی گفت: آقایان خیلی سرویس خوب می دهند حالا هم می خواهند حضور در نمایشگاه ها را به علت درگیری با رقبایشان محدود نیز بکنند.
وی افزود: ما همیشه مجبور هستیم حدود 25 درصد گرانتر از قیمت شرکت نمایشگاه ها برای اجاره غرفه پول پرداخت کنیم حالا هم باید شاهد چنین محدودیتی باشیم در حالی که حضور در نمایشگاه ها برای ما اهمیت زیادی دارد.
وی افزود: اگر الزامی در کار نبود هیچ گاه عضو این نهاد نمی شدم چون تا کنون هیچ سرویس خاصی از آنها دریافت نکرده ام.
ظاهراً این موضوع به شکل شفاهی به اعضای این نهاد اعلام شده است. یکی از اعضای هیات مدیره این نهاد نیز در پاسخ به وجود چنین محدودیتی برای اعضای صنف خود، بدون ارایه مستندی به نامه ای رسیده از طرف وزارت بازرگانی اشاره کرد و گفت در آن نامه چنین چیزی خواسته شده و ما اعضای خود را محدود نکرده ایم.
وی همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا این نامه را در اختیار دارد یا این که چگونه می توان به این نامه دسترسی پیدا کرد نیز گفت: نمی دانم شما باید از وزارت بازرگانی سوال کنید!


نظرات خوانندگان
ارسال نظرات




(you may use HTML tags for style)

ایران
جهان
وبلاگ

 
نرم افزار
تجارت الکترونیکی
دولت الکترونیکی
بانکداری الکترونیکی
آموزش الکترونیکی
تکفا
امنیت
اینترنت
مخابرات
جامعه اطلاعاتی
رویدادها
قوانین و مقررات
 


نقل مطالب سایت باذکر منبع مجاز است