iTanalyze.com
  عبارت مورد جستجو  
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران  
Home صفحه اول آرشیو ارتباط باما درباره ما ارسال مطلب سایت های مرتبط وبلاگ نظرسنجی جستجو
Delete-Icon (1).jpg
wimax logo w.JPG
hkbp1rc9z204.jpg
mobi logo.jpg
Saturday 28 Jan 2006شنبه ۸ بهمن ۱۳۸۴

افزایش 70 هزارتومانی قیمت سیم کارت

بر اساس اظهارات فروشندگان سيم‌كارت تلفن همراه، در بازار امروز تهران، قيمت سيم‌كارت‌ها 60 تا 70 هزار تومان نسبت به هفته‌ي‌ گذشته افزايش داشته است.

به گزارش (ايسنا)‌، سيم‌كارت صفر با كد دو تا 740 هزار تومان خريداري و تا 750 هزار تومان به فروش مي‌رسد.

همچنين سيم‌كارت صفر با كد پنج تا 670 هزار تومان خريداري و تا 680 هزار تومان به فروش مي‌رسد.

گفتني است، سيم‌كارت صفر با كد شش نيز تا 660 هزار تومان خريداري و تا 670 هزار تومان به فروش مي‌رسد وسيم كارت صفر با كد سه نيز تا 700 هزار تومان خريداري شده و تا 710 هزار تومان به فروش مي‌رسد.

همچنين سيم‌كارت تاليا، نيز به مبلغ 80 تا 90 هزار تومان خريداري و تا 95 هزار تومان به فروش مي‌رسد.
در همین رابطه رييس انجمن صنفي فروشندگان سيم كارت، گوشي و لوازم جانبي در باره‌ي ارزيابي خود از بازار خريد و فروش سيم‌كارت‌ها گفت: با توجه به پايان واگذاري سيم‌كارت‌ها اين افزايش قيمت طبيعي بود چون فعلا سيم كارت جديدي براي واگذاري وجود ندارد .

«افشار فروتن لاريجاني» در گفت‌وگو با (ايسنا)، با اشاره به افزايش قيمت سيم‌كارت ‌ها در روزهاي اخير و با اشاره به ثبت نام نامحدود تلفن همراه گفت: همين امر خود به اين افزايش قيمت‌كمك كرده و واسطه‌ها نيز به آن دامن زدند.

فروتن با بيان اين كه در حال حاضر تنها 10 درصد از مردم كشور از تلفن همراه استفاده مي‌كنند، گفت: اين ميزان درصد قابل توجهي نيست بنابراين تا زماني كه تقاضا ادامه داشته باشد بايد شاهد افزايش قيمت بود .

به اعتقاد وي واگذاري مي‌تواند دليلي بر كاهش قيمت باشد ولي ثبت‌نام سيم‌كارت‌ها به هيچ عنوان دليلي بر كاهش قيمت نخواهد بود.

فروتن با ا شاره به ثبت نام نامحدود تلفن همراه از طرف شركت ارتباطات سيار گفت: با اين كار، مخابرات خود به افزايش واسطه‌ها جهت سرمايه‌گذاري در اين حوزه كمك مي‌كند.

و اين در حالي است كه پيش از اين نيز «فروتن لاريجاني،رييس انجمن صنفي فروشندگان سيم كارت، گوشي و لوازم جانبي گفته بود: ثبت نام نامحدود قيمت‌ها را كاهش نخواهد داد، زيرا بازار مجددا در دست كساني خواهد افتاد كه هدفشان تجارت در اين حوزه است، و از طرفي همه‌ي كساني كه در اين حوزه سرمايه‌گذاري كرده و چندين سيم كارت ثبت نام مي‌كنند، خود براي افزايش قيمت آن‌ها در بازار تلاش خواهند كرد و مجددا بازار در دست كساني مي‌افتد كه جهت سرمايه‌گذاري وارد بخش تلفن همراه شدند.


نظرات خوانندگان

:: ارسال کننده خلیلی در ۲۵ بهمن ۸۴ - ۱۳:۱۸ >

لطفا قیمت سیم کارت ها را به روز اعلام فرمائید

ارسال نظرات




(you may use HTML tags for style)




ایران


جهان
وبلاگ

 
نرم افزار
تجارت الکترونیکی
دولت الکترونیکی
بانکداری الکترونیکی
آموزش الکترونیکی
تکفا
امنیت
اینترنت
مخابرات
جامعه اطلاعاتی
رویدادها
قوانین و مقررات
 


نقل مطالب سایت باذکر منبع مجاز است