iTanalyze.com
  عبارت مورد جستجو  
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران  
Home صفحه اول آرشیو ارتباط باما درباره ما ارسال مطلب سایت های مرتبط وبلاگ نظرسنجی جستجو
adsl122.JPG
inthernet2.jpg
hkbp1rc9z204.jpg
wimax logo w.JPG
Tuesday 07 Aug 2007سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۸۶

بايدها و نبايدهاي پيام كوتاه

موبنا - گرانی نرخ پیام کوتاه ( SMS) که اکنون 13 سال از عمر آن در ایران می گذرد ، همواره یکی از مشکلات کاربران و کارشناسان حوزه تلفن همراه بوده است بطوری که اکنون نرخ این سرویس با توجه به گستره ی استفاده آن به پاشنه آشیل شرکت ارتباطات سیار تبدیل شده است.
در کنار گرانی نرخ باید به پیامک ها یی که به مقصد نرسیده نیز اشاره کرد که این روزها به اعتقاد کاربران و کارشناسان یک مشکل لاینحل شده و مشمول پرداخت هزینه است.
اعتراضات و انتقادات در این زمینه تنها مربوط به کاربران و کارشناسان نبوده بلکه برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی بویژه اعضای کمیته مخابرات مجلس نیز نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و خواستار تصمیم جدی در این خصوص شده اند.
در پی افزایش انتقادات سرانجام "محمود خسروی " در نشست مطبوعاتی عصر روز گذشته با این انتقادات همسو شد و ابراز داشت که تعرفه پیام های کوتاه گران است و باید تدبیر ی در این خصوص اندیشید.
وی اظهار داشت:کاهش تعرفه پیام کوتاه جزو مسائلی است که رگولاتوری به اپراتور اول ابلاغ کرده و پس از ارسال پیشنهاد تعرفه جدید از سوی این اپراتور به سازمان تنظیم مقررات ، بررسی کاهش تعرفه در دستور کار کمیسیون قرار خواهد گرفت.
وی گفت: سازمان رگولاتوری در خصوص کاهش تعرفه پیام کوتاه با ایرانسل نیز مکاتباتی انجام داده است.
خسروی با بیان این که اپراتور اول یک شرکت دولتی است و سازمان های زیادی بر فعالیت آن نظارت دارند، گفت: پروانه اپراتور اول در حال صدور است و پس از آن بر اساس چارچوب پروانه با این اپراتور برخورد خواهد شد.
هم اکنون تعرفه ارسال پیام کوتاه اپراتور اول تلفن همراه 142 ریال است اما کارشناسان معتقدند که هزینه هر sms بسیار کمتر از این میزان و در حدود 50 ریال است.
با توجه به آمار فوق و کسب درآمد شرکت ارتباطات سیار از سرویس sms ،این شرکت از sms هایی که به مقصد نرسیده اند تاکنون بالغ بر 320 میلیارد ریال درآمد کسب کرده است.
گفته می شود از زمان راه‌اندازی اولین مرکز SMS در کشور (اول فروردین 82) تا روز هفتم مرداد ماه جاری،مشترکان شبکه ارتباطات سیار 22 میلیارد و 331 میلیون و 890 هزار و 709 پیام کوتاه ارسال کرده اند که درآمدی بالغ بر 300سه هزار میلیارد ریال برای این اپراتور به همراه داشته است.
حال پرسش اساسی این است که آیا مردم می توانند امیدوار باشند که تعرفه پیام کوتاه بزودی کاهش یابد یا این که این تصمیم نیز در چرخه ی اداری مشمول زمان طولانی خواهدشد؟


نظرات خوانندگان
ارسال نظرات




(you may use HTML tags for style)

ایران
جهان
وبلاگ


نقل مطالب سایت باذکر منبع مجاز است