iTanalyze.com
  عبارت مورد جستجو  
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران  
Home صفحه اول آرشیو ارتباط باما درباره ما ارسال مطلب سایت های مرتبط وبلاگ نظرسنجی جستجو
adsl122.JPG
inthernet2.jpg
hkbp1rc9z204.jpg
wimax logo w.JPG
Wednesday 04 Nov 2009چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۸

بررسي تعرفه وا‌يمكس براساس قيمت تمام شده

رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي درباره‌ي تعرفه‌هاي وايمكس - اينترنت پرسرعت بي‌سيم - گفت: اپراتورها بايد براساس طرح تجاري و قيمت تمام شده تعرفه‌هايشان را به اين سازمان پيشنهاد دهند تا در كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات مورد بررسي قرار بگيرد.
محمود خسروي - معاون وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات - در گفت‌وگو با (ايسنا)، درباره‌ي دو نرخي شدن خدمات پستي گفت: سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در جهت بهبود وضعيت دفاتر اقدامات موثري انجام داده و آيين‌نامه تبديل شدن اين دفاتر به پيشخوان خدمات دولت تهيه شده است كه با تبديل دفاتر به پيشخوان خدمات دولت همه خدمات دولت الكترونيكي از طريق اين دفاتر ارائه مي‌شود.
رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي همچنين درباره‌ي آخرين اخبار از اپراتور دوم پست گفت: كليات پروانه اين اپراتور در كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات تصويب شده و سازمان در حال آماده كردن اسناد مزايده است.
وي افزود: در تلاشيم تا پروانه فعاليت اپراتور دوم پست را تا پايان سال جاري صادر و به برندگان مزايده آن ارايه كنيم و درصورت وجود متقاضيان واجد شرايط اميدواريم كه بتوانيم پروانه فعاليت پست خصوصي کشور را به دو شرکت واگذار کنيم.


نظرات خوانندگان
ارسال نظرات




(you may use HTML tags for style)

ایران
جهان
وبلاگ


نقل مطالب سایت باذکر منبع مجاز است