iTanalyze.com
  عبارت مورد جستجو  
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران  
Home صفحه اول آرشیو ارتباط باما درباره ما ارسال مطلب سایت های مرتبط وبلاگ نظرسنجی جستجو
adsl122.JPG
inthernet2.jpg
hkbp1rc9z204.jpg
wimax logo w.JPG
Wednesday 05 May 2010چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۹

رگولاتوري با دانشگاه شريف تفاهم نامه امضا كرد

تفاهم‌نامه همکاري بين دانشگاه صنعتي شريف و سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي امضا و مبادله شد.
به گزارش روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات ، اين تفاهم نامه با حضور " محمد کرم پور " معاون وزير و رييس سازمان تنظيم مقررات و "سهراب پور " رييس دانشگاه صنعتي شريف امضا شد .
رييس دانشگاه شريف در مراسم امضاي اين تفاهم نامه همکاري با اشاره به حساسيت کار سازمان تنظيم مقرارت و ارتباطات راديويي (رگولاتوري) گفت: ما در حال حاضر در حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات ICT و ماهواره فعال هستيم و همکاري ما با سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي مي‌تواند براي کشور بسيار مفيد باشد.
کرم‌پور ،معاون وزير و رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي نيز در اين مراسم شرح وظايف و عملکرد سازمان را تشريح کرد و گفت: ما به همکاري و کمک دانشگاه در انجام وظايف خود و رسيدن حوزه ICT به اهداف چشم‌انداز 20 ساله نظام، نيازمنديم.
سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي درخصوص ايجاد رشته رگولاتوري، تعريف رساله‌هاي دکتري و کارشناسي ارشد، مشارکت دانشگاه در تصميم‌سازي‌هاي مهم رگولاتوري، کمک در زمينه استانداردسازي و تاييد نمونه تجهيزات مخابراتي با دانشگاه همکاري خواهد کرد.


نظرات خوانندگان
ارسال نظرات




(you may use HTML tags for style)

ایران
جهان
وبلاگ

 
نرم افزار
تجارت الکترونیکی
دولت الکترونیکی
بانکداری الکترونیکی
آموزش الکترونیکی
تکفا
امنیت
اینترنت
مخابرات
جامعه اطلاعاتی
رویدادها
قوانین و مقررات
 


نقل مطالب سایت باذکر منبع مجاز است