نخستين جشنواره صنعت فناوري اطلاعات برگزار مي شود
دبير شوراي فناوري اطلاعات وزارت صنايع و معادن گفت: نخستين جشنواره صنعت و فناوري اطلاعات در مهرماه سال جاري برگزار مي شود.
به گزارش روابط عمومي وزارت صنايع و معادن؛ "محمود ليائي" اعلام کرد: اين جشنواره با هدف ارتقا جايگاه فناوري اطلاعات در بخش هاي مختلف صنعت در مهرماه سال جاري در تهران برگزار خواهد شد.
وي با اشاره به اهداف برگزاري اين جشنواره گفت: اين جشنواره، فضاي مناسبي را براي آشنايي هرچه بيشتر متخصصان و کارشناسان فناوري اطلاعات فراهم مي کند تا با بررسي تحولات وچگونگي پيشرفت اين صنعت، در جريان آخرين دستاوردهاي علمي در اين زمينه قرار گيرند.
ليائي بر ضرورت توجه بيشتر به موضوع فناوري اطلاعات در صنايع مختلف اشاره کرد و افزود: رشد روافزون فناوري هاي اطلاعاتي در جهان و تاثيرات متقابل آن در صنايع گوناگون، دقت نظر بيشتر به صنعت فناوري اطلاعات را اجتناب ناپذير مي کند.
دبير شوراي فناوري اطلاعات وزارت صنايع ومعادن همچنين گفت: در اين جشنواره بهترين مقالات برتر، سازمان ها و شرکت هاي تابعه و سازمان صنايع ومعادن استاني برتر انتخاب و معرفي خواهند شد.
ليائي، برگزاري نمايشگاه جانبي و کارگاههاي آموزشي، همچنين انتخاب و معرفي20 صنعت و شرکت برتر در بخش فناوري اطلاعات را از ديگر برنامه هاي نخستين جشنواره صنعت و فناوري اطلاعات ذکر کرد.
رئيس ستاد نخستين جشنواره صنعت و فناوري اطلاعات با اشاره به تشکيل شوراي سياستگذاري اين جشنواره، خاطرنشان کرد: تاکنون اين شورا با حضور نمايندگاني از سازمان ها و شرکت هاي تابعه وزارتخانه در 2 جلسه برگزار شده است و بحث هاي مناسبي درباره تدوين سياستگذاري و برنامه ريزي هاي خاص در اين باره انجام شده که ادامه خواهد يافت.