نظرات خوانندگان
:: ارسال کننده محمد در ۱۰ تیر ۸۹ - ۰۷:۵۹ >
با سلام
دستگاه اختراع جدیدی نیست . در حال حاضر مشابه دستگاه با بیش از 22کانال فرمان در بعضی از منازل نصب است از جمله در منزل اینجانب که توسط شرکت ایمنآسا طراحی ودر چند سال قبل به بازار عرضه شد ولی به دلیل عدم استقبال گسترده استفاده از آن تولید ارامه پیدا نکرد وهم اکنون دستکاه فاقد سرویس بعد از فروش می باشد.
این دستکاه فرامین مختلفی را چه حضوری و چه از راه دور(ریمووت) و همچنین بوسیله تلفن همراه و ثابت برای بیش از 22 کانال مختلف در یافت می کند . در حال حاضر 5 دستگاه از آن در مجموعه آپارتمانی ما نصب است که مشل تعمیرات داریم و کسی توانایی رفع اشکال آنها را ندارد. اگر میتوانید بنده را راهنمایی بفرمایید.
:: ارسال کننده حامد متقی در ۱۷ مرداد ۸۹ - ۱۹:۵۸ >
با سلام
این اختراع جدید نیست
سال گذشته بنده این سیستم را به عنوان پروژه پایانیمی خواستم به دانشگاه ارائه کنم .
با این تفاوت که سیستم من از طریق پورت پارالل کار می کنه و البته از طریق یک کامپیوتر مرکزی یا اینترنت به صورت کنترل از راه دور کنترل می نماید.
موفق باشید.
ارسال نظرات
|