iTanalyze.com
  عبارت مورد جستجو  
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران  
Home صفحه اول آرشیو ارتباط باما درباره ما ارسال مطلب سایت های مرتبط وبلاگ نظرسنجی جستجو
adsl122.JPG
inthernet2.jpg
hkbp1rc9z204.jpg
wimax logo w.JPG
Tuesday 08 Jun 2010سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹

حبس یک تا سه سال برای افشای مکالمات تلفنی

ماموران مخابرات با افشای غیر قانونی مکالمات تلفنی به یک تا سه سال حبس و یا پرداخت شش تا 18 میلیون ریال محکوم خواهند شد.
به گزارش موبنا به موجب اصل 25 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بازرسی ، ضبط و فاش کردن مکالمات تلفنی، افشای مخابرات تلگرافی و تلکس، عدم مخابره و نرساندن آن‌ها، شنود محسوب می شود وهرگونه تجسس درآنهاممنوع است .
همچنین بر اساس ماده 582 قانون مجازات اسلامی هریک از مستخدمین و مامورین دولتی که مراسلات یا مخابرات یا مکالمات تلفنی اشخاص را در غیر مواردی که قانون اجازه داده است، بازرسی ، ضبط ویا شنود کند، یا بدون اجازه صاحبان آنها مطالب آنها را افشا کند، به حبس از یک تا سه سال و یا جزای نقدی از شش تا 18 میلیون ریال محکوم خواهد شد.
همچنین پیامک و MMS، در محدوده کلی مکالمات و مخابرات قرار دارد، پس به موجب اصل 25 قانون ورود غیر قانونی به آنها نیز «تجسس» محسوب می‌شود .


نظرات خوانندگان
ارسال نظرات




(you may use HTML tags for style)

ایران
جهان
وبلاگ

 
نرم افزار
تجارت الکترونیکی
دولت الکترونیکی
بانکداری الکترونیکی
آموزش الکترونیکی
تکفا
امنیت
اینترنت
مخابرات
جامعه اطلاعاتی
رویدادها
قوانین و مقررات
 


نقل مطالب سایت باذکر منبع مجاز است