iTanalyze.com
  عبارت مورد جستجو  
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران  
Home صفحه اول آرشیو ارتباط باما درباره ما ارسال مطلب سایت های مرتبط وبلاگ نظرسنجی جستجو
adsl122.JPG
inthernet2.jpg
hkbp1rc9z204.jpg
wimax logo w.JPG
Sunday 11 Jul 2010یکشنبه ۲۰ تیر ۱۳۸۹

مشكل تاليا رفع مي‌شود

معاون وزير ارتباطات با اشاره به پايان كار كميته 3 جانبه تاليا، مخابرات و رگولاتوري با هدف بررسي مشكل تاليا گفت: نتايج اين كميته در قالب پيشنهاد ارسال شده كه به زودي ابلاغ خواهد شد.
محمد كرم‌پور در گفت‌وگو با فارس در خصوص نتايج كميته 3 جانبه بررسي و حل مشكل تاليا گفت: نتايج برگزاري اين كميته 3 جانبه براي بنده ارسال شده كه بزودي ابلاغ خواهم كرد.
رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي خاطرنشان كرد: رگولاتور از سوي كميسيون تنظيم مقررات موظف به رسيدگي به مشكل تاليا و مخابرات و ابلاغ آن شده بود كه اين كار با تشكيل كميته 3 جانبه انجام شد و نتايج آن نيز به زودي ابلاغ مي‌شود.
وي افزود: جلسات مشتركي توسط دفاتر حقوقي TCI، تاليا و رگولاتوري برگزار شد و پس از 6 - 5 ماه كار بر روي اين موضوع، نتيجه نهايي حاصل شده است.
وي ادامه داد: تصور من اين است كه نتيجه خوبي از اين كميته 3 جانبه بدست آمده كه در حال حاضر نيز پيشنهادشان را ارائه داده‌اند.
وي در پاسخ به اين سوال كه مشكل عمده تاليا جذب سرمايه‌گذاري و تعاوني بودن آن است، در اين خصوص چه تصميمي گرفته شده، گفت: اين مسئله در حال حل شدن است و نتيجه نهايي گزارش 300 صفحه‌اي است كه جزئيات آن اعلام مي‌شود.


نظرات خوانندگان
ارسال نظرات




(you may use HTML tags for style)

ایران
جهان
وبلاگ

 
نرم افزار
تجارت الکترونیکی
دولت الکترونیکی
بانکداری الکترونیکی
آموزش الکترونیکی
تکفا
امنیت
اینترنت
مخابرات
جامعه اطلاعاتی
رویدادها
قوانین و مقررات
 


نقل مطالب سایت باذکر منبع مجاز است