معاون آموزش ابتدايي وزير آموزش و پرورش گفت: در راستاي ورود فناوريهاي نوين به مدارس، امسال در هر منطقه آموزش و پرورش 2 مدرسه ابتدايي دخترانه و پسرانه هوشمند ميشود.
فاطمه قربان در گفتوگو با فارس با اشاره به موضوع ورود فناوريهاي نوين به مدارس اظهار داشت: امسال براساس سند ملي آموزش و پرورش، ورود فناوريهاي نوين به مدارس را مدنظر قرار دادهايم تا دانشآموزان هر روز محتواي آموزشي را با ابزارهاي نوين آموزش ببينند.
وي افزود: با توجه به تك معلميبودن مدارس ابتدايي، اعتقاد ما بر اين است كه سيستمهاي نوين نبايد دور از دسترس دانشآموزان باشد البته بهدليل اهميت ارتباط چهره به چهره در كلاس، اين سيستمها جايگزين معلم نميشوند و تنها به عنوان يك وسيله كمك آموزشي بهكار گرفته خواهند شد.
قربان ادامه داد: بر اين اساس و براي جذابيت كلاسهاي ابتدايي، امسال در هر منطقه آموزش و پرورش 2 مدرسه ابتدايي شامل يك مدرسه پسرانه و يك مدرسه دخترانه براي هوشمندسازي آماده ميشود كه البته تعداد اين مدارس به اعلام آمادگي استانها نيز بستگي دارد اما حداقل در هر استان 4 مدرسه براي اين هدف تجهيز خواهند شد.
معاون آموزش ابتدايي وزير آموزش و پرورش خاطرنشان كرد: در هر يك از اين مدارس نيز 2 كلاس براي اين طرح هدفگذاري شدهاند كه البته تعداد كلاسها نيز بستگي به توان آنها دارد؛ بهگونهاي كه اگر مدارسي تجهيزات لازم را براي اين كار داشته باشند، هوشمند شدن آنها مانعي ندارد.
* امسال تغييري در كتابهاي درسي نداريم
قربان با اشاره به آماده بودن محتواي آموزشي لازم براي اجراي اين طرح و با تأكيد بر لزوم توليد محتوا به صورت مستمر تصريح كرد: به دنبال نرمافزاري كردن جريان تدريس هستيم اما به صورت گام به گام و تدريجي پيش ميرويم، به همين دليل در حال حاضر در هر مدرسه يك يا دو پايه را مدنظر قرار دادهايم تا در آينده علاوه بر تحت پوشش قرار دادن تمام مدارس ابتدايي، امكاناتي نيز در ستاد وزارتخانه نيز داشته باشيم تا روند كار معلمان را از ستاد رصد كنيم.
وي در پايان خاطرنشان كرد: صرف نظر از تغيير احتمالي در برخي از روشهاي تدريس، امسال در كتابهاي درسي تغييري نداريم و تغييرات كلي از سال آينده خواهد بود.