iTanalyze.com
  عبارت مورد جستجو  
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران  
Home صفحه اول آرشیو ارتباط باما درباره ما ارسال مطلب سایت های مرتبط وبلاگ نظرسنجی جستجو
adsl122.JPG
inthernet2.jpg
hkbp1rc9z204.jpg
wimax logo w.JPG
Friday 27 Aug 2010جمعه ۵ شهریور ۱۳۸۹

تاكيد براستفاده از توان داخلي در اپراتور سوم

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: به مسئولان اپراتور سوم تأكيد شده از حداكثر توان داخلي متخصصان و فعالان داخلي براي راه اندازي اين پروژه استفاده كنند.
رضا تقي‌پور در گفت‌وگو با فارس در پاسخ به اين سوال كه آيا الزام و كنترلي از سوي وزارت ارتباطات در خصوص استفاده مناسب و مدبرانه از توان داخل در فرصت هاي اپراتور سوم متوجه تامين تله كام است، گفت: بر اساس قانون مصوب مجلس شوراي اسلامي اپراتورها بايد تجهيزات مورد نياز خود را با در نظر گرفتن استفاده حداكثري از توان داخلي تهيه كنند.
وي گفت: برهمين اساس، اين موضوع در پروانه ارايه شده به اين اپراتور نيز مد نظر قرار گرفته شده و براي اجراي هر چه بهتر اين قانون، سازمان تنظيم مقررات به صورت مداوم فعاليت اپراتور سوم را براي رعايت اين قانون رصد مي كنند در صورت بروز تخلف، به آن تذكرهاي لازم ارايه خواهد شد.
وزير ارتباطات افزود: از سوي ديگر به مسئولان اين اپراتور نيز تأكيد شده از حداكثر توان داخلي متخصصان و فعالان داخلي براي راه اندازي اين پروژه استفاده كنند.


نظرات خوانندگان
ارسال نظرات




(you may use HTML tags for style)

ایران
جهان
وبلاگ


نقل مطالب سایت باذکر منبع مجاز است