انگلیس به دنبال برتری جهانی در حوزه امنیت سایبری
انگلستان در راهبرد ملی جدید خود در حوزه امنیت سایبری به دنبال تبدیلشدن به قدرت برتر سایبری در جهان است.
به گزارش سایبربان؛ انگلستان اخیراً بهروزرسانی بزرگی در استراتژی امنیت سایبری ملی خود انجام داد و اعلام کرد از قدرت سایبری خود در حمایت از اهداف ملی استفاده خواهد کرد.
در این طرح 130 صفحهای که مبتنی بر راهبرد سال 2016 است و بالغبر 3.4 میلیارد دلار سرمایهگذاری در حوزه امنیت سایبری در آن دیده شده، ایجاد پایگاههای دانش داخلی و ایجاد تابآوری در زنجیرههای تأمین فنی در برابر افزایش خطرات دیجیتالی برای امنیت ملی پیشنهاد شده است.
این طرح از حملات سایبری ازجمله سولارویندز و مایکروسافت اکسچنج بهعنوان نمونههایی از خطرات افزایشیافته ناشی از آسیبپذیریهای زنجیره تأمین یاد میکند. در سالهای اخیر، سیاستمداران انگلیسی در خصوص اتکای این کشور به ارائهدهندگان زیرساختهای خارجی، بهویژه غول مخابراتی چینی هوآوی بحثهای زیادی مطرح کردهاند.
در این راهبرد آمده: اقدامات ما برای کاهش آسیبهای بزرگ شامل مقابله با خطرات سیستمیک در زنجیره تأمین دیجیتال نیز خواهد بود. در صورت لزوم، مانند ارتباطات از راه دور، برای ارتقای تنوع زنجیره تأمین نیز مداخله خواهیم کرد.
این استراتژی قدرت سایبری را بهعنوان قابلیتی برای حفاظت و ارتقای منافع ملی انگلیس در داخل و از طریق فضای سایبری تعریف میکند. این راهبرد استدلال میکند که نحوه ارزیابی کشورها از این مسائل به تعیین مسیر بعدی دنیا کمک میکند. اقتصاد دیجیتالی شده انگلیس هم در معرض خطر قرار دارد و هم بهطور بالقوه میتواند از فرصتهای ایجادشده در این عصر استفاده کند.
یکی از گامهای کوتاهمدت در این اقدام جامع ایجاد یک هیئت ملی مشاوره سایبری (NCAB) برای گرد هم آوردن بخش عمومی و خصوصی برای مقابله با مسائل است، مشابه کمیته مشورتی که اخیراً توسط سیسا در آمریکا تشکیل شد.
پنج رکن اصلی که در این راهبرد ذکر شده عبارتاند از:
تقویت اکوسیستم سایبری انگلستان
ایجاد یک انگلستان دیجیتالی پایدار و موفق
پیشتازی در فناوریهایی که برای تبدیلشدن به قدرت سایبری حیاتی هستند
پیشبرد رهبری و نفوذ جهانی انگلستان
شناسایی، ایجاد اختلال و بازدارندگی در برابر دشمنان
این راهبرد میگوید پیگیری این اصول به معنای ایمنسازی مواردی است که در فضای سایبری وجود دارند و همچنین زیرساختهای فیزیکی که در دنیای حقیقی وجود دارند. در عمل، این به معنای پرداختن به مسائلی مانند رمز ارزها و گروههای باج افزاری و همچنین محافظت از شبکههای 5G و اینترنت اشیا است.
- ۰۰/۰۹/۲۸