ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

ایران در میان لاک‌پشت‌های اینترنت جهان

| يكشنبه, ۸ شهریور ۱۳۹۴، ۰۲:۴۶ ب.ظ | ۰ نظر

حتی ‌اکنون که سال 2015 است و سال‌ها از پیدایش اینترنت می‌گذرد، هنوز هم سرعت اینترنت در حدی نیست که کاربران از آن راضی باشند و حتی بتوانند برای انجام کارهای حساسی چون جراحی از راه دور به این شبکه اجتماعی اطمینان خاطر داشته باشند. به هر حال، روز به روز که می‌گذرد و این فناوری با زندگی بشر عجین‌تر می‌شود، اهمیت سرعت آن هم بیشتر می‌شود.

آکامای- در دنیا کشورهایی وجود دارند که در سال 2015، هنوز اینترنت قابل قبولی ندارند و کاربران از سرعت موجود ناراضی‌ هستند. در این کشورها، کاربران برای مشاهده یک ویدیوی 5 دقیقه‌ای یوتیوب، حدود 15 دقیقه باید صبر کنند. در ادامه به این کشورها اشاره می‌کنیم:

- لیبی:‌ از لحاظ سرعت پایین اینترنت، لیبی در دنیا اول است. اینترنت از سال 2000 به این کشور وارد شده است، اما حدود 52 درصد از اتصالات اینترنت این کشور، سرعتی کمتر از 256 کیلوبیت بر ثانیه دارد. البته مشکل حدود 6/5 درصد این اتصالات در سه ماهه آخر سال 2014 رفع شده است؛ اما باید بگوییم هنوز قشر عظیمی از مردم این کشور از سرعت پایین اینترنت برخوردارند.

- نپال: این کشور رتبه دومین کشور با پایین‌ترین سرعت اینترنت را داراست. اینترنت از سال 1994 وارد نپال شده است، اما 32 درصد اتصالات اینترنتی این کشور کمتر از 256 کیلوبیت سرعت دارد. سال گذشته حدود 4 درصد از این آمار کاهش یافت.

- نیجریه: نیجریه از سال 1995 دارای اینترنت شده است. حدود 31 درصد اتصالات نیجریه سرعتی کمتر از 256 کیلوبیت بر ثانیه دارد. البته سال گذشته تا 16 درصد این مشکل رفع شده است.

- ایران: سرعت میانگین حدود 30 درصد از اتصالات ایران 256 کیلوبیت بر ثانیه است. البته طی یک سال گذشته و حل مشکلات اینترنتی، این موضوع تا 6 درصد کاهش یافته است.

- هند: 27 درصد از اتصالات این کشور نیز به طور میانگین حدود 256 کیلوبیت بر ثانیه سرعت دارد. دیدن نام این کشور ثروتمند که یکی از قطب‌های نرم‌افزاری دنیاست، در لیست کم‌سرعت‌ها واقعا غیرقابل باور است.

- بولیوی: بولیوی را می‌توان یک کشور کوچک با سرعت اینترنت کم نام برد. این کشور که از سال 2000 با این فناوری انس گرفته است، دارای 25 درصد اتصالات کمتر از 256 کیلوبیت بر ثانیه است.

- سوریه: سال 2003 بود که سوریه دارای اینترنت سراسری شد. این کشور با دارا بودن 19 درصد اتصالات کم سرعت (256 کیلوبیت بر ثانیه) رتبه هفتم لیست را از آن خود کرده است. البته با وجود مشکلات فراوان فعلی در این کشور جنگ‌زده، شاید به این زودی نتوان به کاهش این آمار امید داشت.

- اندونزی: این کشور از سال 1983 دارای اینترنت بوده است، اما هنوز نتوانسته برای مردمش اینترنتی با کیفیت جور کند. 19 درصد مردم اندونزی از اینترنت کم سرعت برخوردارند.(منبع:فناوران)

  • ۹۴/۰۶/۰۸

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">