حمایت مرکز IT ارشاد از طرحهای برتر
مدیر کمیتهی رسانههای دیجیتال نخستین جشنواره بینالمللی آخرین منجی استفاده از پتانسیل رسانههای دیجیتال برای انتقال مفاهیم مهدویت و معرفی آثار دیجیتال حوزهی مهدویت را از جمله اهداف این جشنواره برشمرد.
مهدی صرامی - قائم مقام مرکز توسعه فنآوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از مهدویت به عنوان موضوعی جهانی و بینالادیانی یاد کرد و با اشاره به این که تمامی ادیان آسمانی منتظر منجی آخرالزمان هستند، رسانه های جهانی را عاملی تاثیرگذار برای انتقال این پیام دانست.
وی پیام مهدویت را پیام امید به آینده، عدالت و شوریدن بر ظلم جهانی دانست و تصریح کرد: رسانههای دیجیتال در عصر حاضر برای انتقال این پیام فرصتهای خوبی در اختیار دارند زیرا اولا هزینهی انتشار مطالب در آنها پایین است و همچنین این رسانهها مردمیترند و قابلیت بیشتری برای انتقال پیام دارند.
مدیر کمیتهی رسانههای دیجیتال جشنوارهی آخرین منجی از وبلاگها و وبسایتها، نرمافزارهای تلفن همراه، نرمافزارهای چندرسانهیی و بازیهای رایانهیی به عنوان مصادیق رسانههای دیجیتال یاد کرد و گفت: این رسانهها قابلیت بالایی در انتقال مباحث مهدوی به ویژه برای نسل جوان دارند چرا که رویکردی تعاملی و دو جانبه دارند.
وی افزود: نرمافزارهای چندرسانهیی بخش مهمی از رسانههای دیجیتال هستند که در اشکال مختلف رسانه شامل کتاب، فیلم، عکس و موسیقی در قالب یک رسانه و با قابلیتهای چندرسانه میتوانند به بهترین شکل به تبیین مباحث مهدوی بپردازند.
صرامی با اشاره به بخشهای مختلف جشنواره بینالمللی آخرین منجی در حوزه رسانههای دیجیتال تاکید کرد: با توجه به این که هنوز در حوزه بازیهای رایانهیی، نرمافزارهای چندرسانهیی و نرمافزارهای تلفن همراه مهدوی آثار جدی ساخته نشده است، ما آمادگی داریم که در نخستین دوره جشنواره بینالمللی آخرین منجی از سناریوهای برتر حمایت مالی کرده و از این طریق آثاری را به مرحله تولید و توزیع برسانیم.
مدیر کمیتهی رسانههای دیجیتال نخستین جشنواره بینالمللی آخرین منجی پیرامون نحوه شرکت در جشنواره آخرین منجی گفت: فراخوان ارسال آثار از 27 فروردینماه اعلام شده است و علاقهمندان برای شرکت در این جشنواره میتوانند تا 26 تیرماه آثار خود را از طریق پست به جشنواره ارسال کرده و در بخش وبلاگ و وب سایت آثار خود را از طریق نشانی اینترنتی www.lsf.ir ثبتنام کنند.
وی پیرامون نحوهی داوری آثار ارسالی اظهار کرد: طرح مفاهیم ناب در حوزهی مهدویت از طریق رسانههای دیجیتال یکی از مهمترین معیارهای داوری محتوایی خواهد بود. همچنین کیفیت آثار ارسالی در حوزههایی چون برنامهنویسی، طراحی، گرافیک، چینش مطالب و سرعت عمل در نصب و راهاندازی مناسب از دیگر مواردی است که در داوری آثار مدنظر قرار میگیرد.
صرامی تصریح کرد: داوری آثار توسط مرکز توسعه فنآوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام شده و در هر رشته سه اثر به عنوان اثر برگزیده انتخاب و از سوی مرکز توسعه فنآوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حمایت میشوند، همچنین آثاری که دارای شاخصههای لازم باشند، مشمول خرید حمایتی این مرکز خواهند شد.
- ۸۷/۰۴/۰۲