مقاومت دستگاه قضایی برای اجرای دولت الکترونیکی
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، تحقق دولت الکترونیک را نیازمند تلاش و همت ویژه همه مسئولان دانست و گفت: در دستگاه قضایی و ارگانهای تابعه آن هنوز اقبال چندانی برای اتصال به دولت الکترونیک مشاهده نشده است.
معصومه آقاپور علیشاهی در گفتوگو با خانه ملت، با اشاره به میزان تحقق دولت الکترونیک، شفافیت و سهولت ارائه دادهها به مردم گفت: در دولت دوازدهم برای تحقق دولت الکترونیک تلاشهای بسیاری صورت گرفت. بر همین اساس توانستیم در بهمن ماه سال 96 سامانه دولت الکترونیک را با 7 وزارتخانه هماهنگ کرده و اجرایی کنیم که خوشبختانه پیشرفتهای بسیار خوبی هم در این مدت حاصل شد.
نماینده مردم شبستر در مجلس دهم شورای اسلامی تاکید کرد: در اصلاحیه لایحه مالیات بر ارزش افزوده، نیز برای تحقق دولت الکترونیک در نظام مالیاتی کشور، سامانه مالیاتی پیشبینی شد تا از فرار های مالیاتی نیز جلوگیری شود.
این نماینده مردم در مجلس دهم، شفافیت در ارائه اطلاعات و دادهها به مردم از الزامات بسیار مهم همه ارگانها دانست و افزود: در دستگاه قضایی کشور و ارگانهای تابعه آن هنوز اقبال چندانی برای اتصال به دولت الکترونیک مشاهده نشده، بنابراین لازم است همکاری بیشتری داشته باشد.
وی با اشاره به چالشهای پیشروی اجرای کامل دولت الکترونیک اظهار داشت: آموزش یکی از مهمترین موضوعاتی است که در رابطه با دولت الکترونیک وجود دارد چرا که بسیاری از مسئولان در وزارتخانهها و نهادهای دیگر دانش کافی برای استفاده از سامانههای الکترونیکی را ندارند و همواره از کاغذ استفاده میکنند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: بنده معتقدم تحقق دولت الکترونیک علاوه بر آموزش همگانی استفاده از سامانههای الکترونیکی نیازمند همت ویژه همه مسئولان و مردم است./