ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

تلاش چندین ساله توئیتر برای اطلاع رسانی دقیق در مورد جاسوسی های سایبری دولت آمریکا از این شبکه اجتماعی کماکان ادامه دارد.

به گزارش فارس به نقل از انگجت، توئیتر در سال ۲۰۱۴ دولت آمریکا را مورد پیگرد قضایی قرار داد، زیرا کاخ سفید مخالف انتشار دقیق تعداد نامه های دریافتی دولت و دستگاه قضایی این کشور برای دسترسی به اطلاعات خصوصی کاربران توئیتر بود.

در نهایت دو طرف نتوانستند در مورد نحوه اطلاع رسانی در مورد درخواست های دسترسی دولت آمریکا به اطلاعات خصوصی کاربران توئیتر به توافق برسند و وزارت دادگستری آمریکا و اف بی آی درخواست های توئیتر را رد کردند.

در آوریل گذشته یک قاضی رسیدگی کننده به این پرونده درخواست توئیتر برای رسیدگی مجدد به موضوع را رد کرد و حالا توئیتر در مورد این تصمیم تقاضای فرجام خواهی کرده است.

یکی از اعضای گروه حقوقی توئیتر با اشاره به این موضوع در حساب کاربری خود گفته است: وقتی دولت درخواست کنترل و نظارت بر کاربران توئیتر را صادر می کند، ما معتقدیم که مردم حق دارند از این موضوع اطلاع پیدا کنند. شفافیت و حفاظت از آزادی های مدنی بسیار مهم است و لذا ما تقاضای فرجام خواهی کرده ایم.

قاضی رسیدگی کننده به این پرونده مدعی شده به علت دغدغه های مربوط به امنیت ملی با درخواست توئیتر مخالفت کرده است. در عین حال توئیتر معتقد است انتشار جزئیات بیشتر به کاربران کمک می کند فعالیت های دولت آمریکا را درک کنند و بتوانند از آزادی بین خود حفاظت کنند.

  • ۹۹/۰۷/۰۴

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">