iTanalyze.com
  عبارت مورد جستجو  
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران  
Home صفحه اول آرشیو ارتباط باما درباره ما ارسال مطلب سایت های مرتبط وبلاگ نظرسنجی جستجو
Delete-Icon (1).jpg
wimax logo w.JPG
hkbp1rc9z204.jpg
mobi logo.jpg
Sunday 19 Aug 2007یکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶

نقدي ديگر بر تحليل باشگاه ICT

علي شميراني - در مطلبي با عنوان نكاتي درباره نظر سنجي باشگاه فعالان ICT شهرام شريف سعي كرده تا به نوعي ايرادات وارده به تحقيق و ارزيابي جديد باشگاه فعالان آي سي تي را مطرح كرده و از چنين تحليل و قياسي انتقاد كرد.
من نيز شخصا اصل و بنياد اين طرح را زير سوال مي دانم. به عبارت واضح تر من از آن جهت اصل تحليل مذكور را زير سوال مي دانم كه معتقدم قطعا روش تحليل و ارزيابي يك نشريه را با همان روش تحليل و بررسي يه فلش مموري درست نيست.
اين كه اصولا در اين تحليل اشتباها يك بولتن تبليغاتي يك نشريه قلمداد شده است باشد براي بعد ليكن وقتي مي خواهيم يك نشريه را تحليل كنيم اولا مي بايست كار را به كاردان سپرد كما اين كه حتي وزارت ارشاد نيز براي انجام تحقيقاتي از اين دست بودجه خاصي در نظر گرفته و از اساتيد مجرب براي اين كار استفاده مي كند.
ثانيا اين كه اصولا استقبال خوانندگان از يك نشريه به تنهايي پارامتر ارزيابي يك نشريه محسوب نمي شود چرا كه با اين تعريف گاه مشاهده مي شود كه جرايد موسوم و معروف به زرد به مراتب و در شرايط خاص، مخاطبان بيشتري را به خود جلب مي كنند و از اين منظر مي توانند در رده هاي بالاتري از نشرياتي كه به مقولات جدي مي پردازند قرار گيرند.
اميد است كه اين مهم مورد توجه دوستان در باشگاه فعالان آي سي تي قرار گيرد.


نظرات خوانندگان
ارسال نظرات




(you may use HTML tags for style)




ایران


جهان
وبلاگ

 
نرم افزار
تجارت الکترونیکی
دولت الکترونیکی
بانکداری الکترونیکی
آموزش الکترونیکی
تکفا
امنیت
اینترنت
مخابرات
جامعه اطلاعاتی
رویدادها
قوانین و مقررات
 


نقل مطالب سایت باذکر منبع مجاز است