iTanalyze.com
  عبارت مورد جستجو  
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران  
Home صفحه اول آرشیو ارتباط باما درباره ما ارسال مطلب سایت های مرتبط وبلاگ نظرسنجی جستجو
adsl122.JPG
inthernet2.jpg
hkbp1rc9z204.jpg
wimax logo w.JPG
Monday 01 Oct 2007دوشنبه ۹ مهر ۱۳۸۶

آقای غفاریان شما چرا؟

علی شمیرانی - دکتر وفا غفاریان از جمله شخصیت های کلیدی در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به شمار می رود وی معاون مخابراتی وزیر و رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران است.
در خصوص دکتر غفاریان و این که در پس طرح های مهم و کلان زیادی در این وزارت خانه قرار دارد حرف های زیادی زده می شود. برخی نیز وی را در مرکز اتاق فکر وزارت ارتباطات می دانند. وی معمولا وارد مقولات و طرح هایی در وزارت ارتباطات می شود که معمولا کمتر کسی در وزارت ارتباطات توان و یا اجازه ورود به آن مباحث را دارد.
طرح هایی همچون لزوم ارزان سازی نرخ پیام کوتاه از جمله مواردی است که شخص دکتر غفاریان پیگیر و پاسخگوی آن است. طرح خدمات ارتباطی پیشرفته (ACS) نیز از دیگر مواردی است که وی طراحی کرده و بی سر و صدا پیگیر آن است.
اما این روزها بر خلاف تصور و روال متناسب رییس هیات مدیره مخابرات ایران درگیر مساله جدیدی شده است، که شاید چندان سنخیتی با جایگاه و نقش وی ندارد. وفا غفاریان این روزها سرگرم پاسخ به انتقادات و پرسش های پیرامون تشکیل سازمان فناوری اطلاعات در وزارت ارتباطات نیز شده است.
این در حالی است که به نظر می رسد قبل از وی این معاون فناوری اطلاعات وزیر ارتباطات، دبیر شورای فناوری اطلاعات و یا مدیر عامل شرکت فناوری اطلاعات هستند که قاعدتا می بایست در این خصوص پاسخگو باشند.
این که چه شده که وفا غفاریان به عنوان رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران در خصوص تشکیل سازمان فناوری اطلاعات وارد عمل شده موضوعی است که در میان محافل کارشناسی و مطبوعاتی پاسخی برای آن نیست. (البته احتمالاتی در این مورد مطرح است که فعلا مجال طرح آن ها فراهم نیست و بهتر آن است که قبل از طرح شایعات و احتمالات، موضوع از جانب خود وی طرح شود.)


نظرات خوانندگان
ارسال نظرات




(you may use HTML tags for style)

ایران
جهان
وبلاگ

 
نرم افزار
تجارت الکترونیکی
دولت الکترونیکی
بانکداری الکترونیکی
آموزش الکترونیکی
تکفا
امنیت
اینترنت
مخابرات
جامعه اطلاعاتی
رویدادها
قوانین و مقررات
 


نقل مطالب سایت باذکر منبع مجاز است