iTanalyze.com
  عبارت مورد جستجو  
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران  
Home صفحه اول آرشیو ارتباط باما درباره ما ارسال مطلب سایت های مرتبط وبلاگ نظرسنجی جستجو
Delete-Icon (1).jpg
wimax logo w.JPG
hkbp1rc9z204.jpg
mobi logo.jpg
Wednesday 18 Feb 2009چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۷

براي تدوين SLA عجله نكنيد!

سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي پس از سال ها از مطرح شدن مقوله اي به نام توافقنامه سطح خدمات (SLA) كه البته خسارات زيادي را هم متوجه كاربران و مصرف كنندگان متعددي كرده، به تازگي اعلام فرموده اند كه تدوين مقررات مربوط به آيین نامه SLA شرکت ارتباطات زيرساخت در سازمان تنظيم مقررات مورد بررسی است.
و خب در ادامه خبر هم آمده كه پس از بررسي به تصويب كميسيون مي رسد و بعد هم براي اجرا ابلاغ مي شود و بعد هم بر حسن اجرا نظارت خواهد شد و بلاخره روزي نامعلوم در آينده اجرا خواهد شد.
اس ال اي از آن مواردي است كه سالها موجبات زيان بسياري شده و قانوناً هم كاري از كسي ساخته نيست.
جالب آن كه در بخش ديگري از اين خبر آمده است كه رگولاتوری منتظر است تا اپراتورها نيز SLA پيشنهادی خود را ارايه دهند تا آن را در قالبی جامع تدوين کند که برای همه اپراتورها قابل اجرا باشد و بتوانند خدمات بهتری را به مشترک خود ارايه دهند.
ضمن عرض خسته نباشيد به برادران رگولاتوري، بايد گفت كه چندان در تدوين اين آيين نامه عجله نكنند تا خداي ناكرده اين مقررات به صورت ناقص و با مشكل تدوين نشود. از اين رو پيشنهاد مي شود با صبري زياد و در قالب برگزاري ده ها جلسه،‌ سمينار، سالگرد، ميزگرد، نشست، سمپوزيوم، ستاد پيگيري، گردهمايي، نظرسنجي، هم انديشي و ... از يك سو و مطالعه منطقه اي، بومي، ملي، فراملي و جهاني تمامي SLA هاي جهان، نسبت به تدوين جامع ترين،‌ كاملترين،‌ بهترين، بي نقص ترين، اجرايي ترين، مورد اعتمادترين، الگوترين و شگفت انگيزترين SLA جهان اقدام لازم به عمل آيد.
عجله نكنيد وقت بسيار است.ما مي توانيم در كتاب ركوردهاي گينز هم ثبت شويم.


نظرات خوانندگان
ارسال نظرات




(you may use HTML tags for style)




ایران


جهان
وبلاگ

 
نرم افزار
تجارت الکترونیکی
دولت الکترونیکی
بانکداری الکترونیکی
آموزش الکترونیکی
تکفا
امنیت
اینترنت
مخابرات
جامعه اطلاعاتی
رویدادها
قوانین و مقررات
 


نقل مطالب سایت باذکر منبع مجاز است