ایران

الکامپ گران است

رییس سندیکای تولیدکنندگان فناوری اطلاعات گفت: نرخ غرفه‌های نمایشگاه الکامپ منطقی نیست و باید در این خصوص تجدید نظر انجام شود. “محمد حسین محبی” روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار آی تی ایرنا افزود: ما خواستار هماهنگی در این خصوص با مرکز توسعه صادرات که برگزار کننده نمایشگاه الکامپ است، هست...

رییس سندیکای تولیدکنندگان فناوری اطلاعات گفت: نرخ غرفه‌های نمایشگاه الکامپ منطقی نیست و باید در این خصوص تجدید نظر انجام شود.
“محمد حسین محبی” روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار آی تی ایرنا افزود: ما خواستار هماهنگی در این خصوص با مرکز توسعه صادرات که برگزار کننده نمایشگاه الکامپ است، هستیم.
وی اظهار داشت: نرخ اعلام شده غرفه‌های نمایشگاه الکامپ امسال نسبت به سال گذشته ‪ ۶‬تا ‪ ۷‬برابر است و این باعث کم استقبالی و بی‌رونقی نمایشگاه الکامپ خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه نمایشگاه الکامپ قرار است ‪ ۲۷‬تیر ماه به مدت چهار روز برگزار شود، تصریح کرد: ما شرکت‌های ‪ IT‬را برای شرکت در نمایشگاه الکامپ منع نکرده و تشویق هم نمی‌کنیم.
وی در مورد اهمیت چگونگی برگزاری نمایشگاه الکامپ گفت: این نمایشگاه عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور است و باید به توسعه، کیفیت کالاهای ‪ ICT‬و عرضه آنها در نمایشگاه کمک شود.
عضو مجمع تشکل‌های فناوری اطلاعات ادامه داد: مجمع تشکل‌های فناوری اطلاعات معتقد است که شرکت‌ها و موسسات فناوری اطلاعات باید هزینه خود را صرف بهترین نحوه شرکت در نمایشگاه الکامپ کنند.
وی با اشاره به اینکه واحدهای فناوری اطلاعات امسال برای حضور در نمایشگاه الکامپ با مشکل مواجه خواهند شد،افزود: نباید به برگزاری الکامپ دید اقتصادی داشت زیرا قرار است با برگزاری الکامپ، جایگاه جیتکس در منطقه به ایران منتقل شود.
محبی اظهار داشت: قرار شده بود جلسه‌ای با حضور تمامی نمایندگان تشکل ها تشکیل شود تا در مورد توزیع همه سالن‌ها و نرخ‌های مصوب تصمیم‌گیری شود، اما هفته گذشته مرکز توسعه صادرات ( که مدیریت برگزاری نمایشگاه‌ها را بر عهده دارد) به طور یکجانبه نرخ‌های بالایی در مورد تعرفه غرفه‌ها بدون مشورت با تشکل‌ها و فعالان این حوزه تعیین کرده است.
رییس سندیکای تولیدکنندگان فناوری اطلاعات بیان داشت: قرار بوده تصمیم گیری برای میزان تعرفه غرفه‌ها موکول به زمانی شود که تمامی نمایندگان تشکل‌های ‪ IT‬و ‪ ICT‬حضور داشته باشند، اما تصمیم‌گیری بدون فعالان حوزه انجام شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا