جهان

اجزای شبکه ملی اطلاعات چیست؟

تامین پهنای باند ورودی به کشور بخشی از زیرساخت کشور را در شبکه ملی اطلاعات تشکیل می‌دهد تا شرکت‌های ‌PAP و دیگر شرکت‌های اینترنتی در لایه دسترسی مشکلی نداشته باشند. علی حکیم‌جوادی – رییس سازمان فن‌آوری اطلاعات – در گفت‌وگو با (ایسنا)، درباره ویژگی شبکه‌ ملی اطلاعات اظهار کرد: این شبکه مجموعه‌ای از شبکه‌هاست که …

تامین پهنای باند ورودی به کشور بخشی از زیرساخت کشور را در شبکه ملی اطلاعات تشکیل می‌دهد تا شرکت‌های ‌PAP و دیگر شرکت‌های اینترنتی در لایه دسترسی مشکلی نداشته باشند.

علی حکیم‌جوادی – رییس سازمان فن‌آوری اطلاعات – در گفت‌وگو با (ایسنا)، درباره ویژگی شبکه‌ ملی اطلاعات اظهار کرد: این شبکه مجموعه‌ای از شبکه‌هاست که شامل تمامی شبکه‌های جامع علمی، بازرگانی، دولت، مالیات و گمرک می‌شود، به‌گونه‌ای که با اتصال‌های خود به شبکه‌ی ملی اطلاعات تحت مدیریتی یکپارچه درمی‌آیند.

وی عنوان کرد: باید هر شبکه‌ای که در داخل راه‌اندازی می‌شود را جزئی از شبکه‌ی ملی اطلاعات دانست که در این راستا یکی از اقدامات ضروری و مهم، انتقال میزبانی از خارج به داخل کشور است که به IDC‌ یا دیتاسنتر ملی نیاز دارد که بخشی از زیرساخت هم مورد نیاز خواهد بود.

او ابراز کرد: راه‌اندازی دیتاسنتر داخلی در دستور کار سازمان است و بخشی از آن در استان‌ها در حال شکل‌گیری و تکمیل است البته بخش‌هایی از آن نیز به بهره‌برداری رسیده است.

به گفته او تامین پهنای باند ورودی به کشور بخش دیگر زیرساخت را تشکیل خواهد داد تا شرکت‌های ‌PAP و اینترنتی در لایه دسترسی مشکلی نداشته باشند که البته در این حوزه نیازمند کار کارشناسی و کمک دست‌اندرکاران این حوزه هستیم.

رییس سازمان فن‌آوری اطلاعات شبکه‌ی ملی اطلاعات را دارای معماری یکپارچه دانست و اظهار کرد: این شبکه که دارای معماری یکپارچه است با کل توانمندی داخلی شکل خواهد گرفت.

عضویت در تلگرام آی تی آنالیز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا