ایران

آماده شدن طرح جامع فناوری اطلاعات هر استان

رییس سازمان فن‌آوری اطلاعات گفت: طرح جامع فن‌آوری اطلاعات هر استان در حال آماده ‌شدن است. علی حکیم‌جوادی در گفت‌وگو با (ایسنا)، او اظهار کرد: یکی‌ دیگر از کارهای جدی ما که شروع شد، طرح جامع فن‌آوری اطلاعات هر استان است که در حال آماده ‌شدن است و برخی استان‌ها طرح‌شان را آماده کرده‌اند و برای ما فرست...

رییس سازمان فن‌آوری اطلاعات گفت: طرح جامع فن‌آوری اطلاعات هر استان در حال آماده ‌شدن است.

علی حکیم‌جوادی در گفت‌وگو با (ایسنا)، او اظهار کرد: یکی‌ دیگر از کارهای جدی ما که شروع شد، طرح جامع فن‌آوری اطلاعات هر استان است که در حال آماده ‌شدن است و برخی استان‌ها طرح‌شان را آماده کرده‌اند و برای ما فرستاده‌اند و برخی دیگر در حال تدوین هستند و در طرح جامع هر استان تمامی این خدمات دیده شده است.

رییس سازمان فن‌آوری اطلاعات در پایان اذعان کرد: جلساتی را به عنوان انتقال تجربیات بین استان‌ها داریم که در خدمت مسوولان IT استان‌ها هستیم و آن‌ها نتایج کاری‌شان را به یکدیگر منتقل می‌کنند و می‌شود گفت با یک سرمایه‌گذاری، کاری که در یک استان انجام شده به استانی دیگر نیز منتقل شود.

او درباره‌ی وضعیت حال حاضر اینترنت و اجرای طرحی‌هایی همچون دورکاری اظهار کرد: هرچند بخش عمده‌ای از کار کاربران با پهنای باند 64kbps قابل انجام است ولی اگر پروژه‌هایی که در قالب مترو اترنت در بعضی استان‌ها از قبل شروع کرده‌ایم، حل شود، پهنای باند هم حل خواهد شد.

رییس سازمان فن‌آوری اطلاعات درباره‌ی درگاه و خدمات الکترونیکی Mardom.ir نیز گفت: در کنار سایت مردم، iran.ir قرار دارد، دولت الکترونیکی یکی از شعارهای این دولت بوده و تلاش‌های زیادی در حال انجام است تا بتوانیم تعداد زیادی خدمات دستگاه‌های مختلف را در قالب خدمات دولت الکترونیکی در اختیار مردم قرار دهیم.

او افزود: بحث صرفه‌جویی در هزینه‌ها، تردد، زمان و ایجاد رضایت بیش‌تر برای مردم توسط این طرح مدنظر بوده است، بنابراین خود سایت ایران بیش از 1800 خدمت معرفی شده، ارائه می‌دهد و یکی از کارهای سال 89 که با استقبال خوبی مواجه شد، این بود که ما بخش عمده‌ای از کارمان را در داخل استان‌ها و شهرستان‌ها بردیم تا این شکاف دیجیتال بین تهران و استان‌ها را به حداقل کاهش دهیم و رقابتی بین استان‌ها برای تعریف پروژه‌های خدمات دولت الکترونیکی خودشان روی پورتال‌های استانی شکل دهیم.

حکیم جوادی ابراز کرد: برای من جالب بود در سفرهای استانی مختلف و در بعضی استان‌هایی که تصور نمی‌کردم، خیلی موضوعات جلوتر از استان‌هایی بود که شاید از آن اطلاع داشته باشیم و از آن‌ها انتظار داشتیم و با دیدن این فعالیت‌ها مشخص شد که رقابت‌ ایجاد شده و ما هم حمایت کردیم تا با سرمایه‌گذاری‌های خود و با امضای تفاهم‌نامه با استانداری‌ها، خدمات درست الکترونیکی را در استان‌ها افزایش دهیم.

وی خاطر نشان کرد: ارایه خدمات را با طراحی یک پورتال واحد استانی برای هر استان در دست بررسی داریم تا از طریق آن درگاه بتوانند وارد خدمات دولت الکترونیکی شوند و بحث‌های آموزشی و فرهنگ‌سازی را نیز خواهیم داشت، خوشبختانه بیش از آنچه تصور می‌کردیم، مورد استقبال واقع شده است و امیدواریم اگر بودجه‌ی لازم را دریافت کردیم، سال آینده این کار را بیش‌تر کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا