جهان

ابهام در حذف کد بین شهری داخل استان‌ها

نحوه‌ی اجرایی شدن طرح حذف کد بین شهری داخل استان‌ها در جلسه‌ای با حضور نمایندگان شرکت‌های مخابرات استانی و وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات بررسی شد، این در حالی است که رییس سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی گفته است که یکسان‌سازی کدها مساله‌ای پیچیده‌ و اجرای آن دشوار است، بهتر است به جای این که...

نحوه‌ی اجرایی شدن طرح حذف کد بین شهری داخل استان‌ها در جلسه‌ای با حضور نمایندگان شرکت‌های مخابرات استانی و وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات بررسی شد، این در حالی است که رییس سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی گفته است که یکسان‌سازی کدها مساله‌ای پیچیده‌ و اجرای آن دشوار است، بهتر است به جای این که نامبرینگ را بر هم بزنیم شارژینگ را در سطح استان یکسان کنیم.

به گزارش (ایسنا)، چندی پیش محمود خسروی – رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی – در یک نشست خبری درباره‌ی بحث یکسان‌سازی و در واقع کدینگ تلفن ثابت گفته بود: اگر قرار است در داخل یک استان کدها یکسان شود، افزایشی را در پالس شهری شاهد خواهیم بود و اگر این امر اتفاق بیفتد به طور قطع تغییری در تعرفه‌ها به وجود می‌آید اما این به معنای افزایش نیست زیرا تبدیل ترافیک بین شهری به شهری تغییراتی را در تعرفه‌ها به وجود خواهد آورد و برای ارتباطات شهری رقمی ‌پیشنهادی در حدود هفت درصد است.

وی با تاکید بر این که یکسان‌سازی کدها از مسائل مهم و پیچیده محسوب می‌شود عنوان کرده بود: این موضوع در کمیته‌ای که وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات در آن جلسه شرکت می‌کند، به شدت دنبال می‌شود و با توجه به این که برای انجام این کار باید کدهای تعدادی از روستاها و یا در بعضی از جاها سوئیچ‌ها و تجهیزات تغییر یابد، مسائل و مشکلات پیچیده‌ای را در پی خواهد داشت؛ بنابراین در کمیته‌هایی که در این رابطه تشکیل شده، بحث عملی کردن این موضوع در حال بررسی است.

او پیشنهاد کرد: بهتر است به جای این که نامبرینگ را بر هم بزنیم شارژینگ را در سطح استان یکسان کنیم که با این کار بحث دسترسی به شبکه‌های اطلاع‌رسانی راحت‌تر شده و بسیاری از مشکلات نیز حل خواهد شد، زیرا بحث به هم ریختن شماره‌ها مشکلات زیادی در پی خواهد داشت.

اما صابر فیضی – مدیر عامل شرکت مخابرات ایران – در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا در این باره‌، اظهار کرد: اگر در بررسی‌های فنی و اقتصادی به این نتیجه برسیم که این طرح قابل اجرا نیست ممکن است این طرح انجام نشود اما تا به این لحظه به این نتیجه نرسیده‌ایم.

به گفته‌ی او همچنین هنوز شورای اقتصاد نظر خود را درخصوص پیشنهاد افزایش مکالمات تلفنی اعلام نکرده است چرا که این مساله بر روی اجرای این طرح نیز تاثیرگذار است اما در هر حال به‌دنبال اجرایی کردن حذف کد بین شهری داخل استان‌ها هستیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا