جهان

اجرای برنامه چهارم بی IT ممکن نیست

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت:عصاره برنامه چهارم و چشم‌انداز20 ساله کشور دانائی محوری است که این امر بدون استفاده از IT غیر ممکن است. به گزارش فارس، علیرضا زالی امروز در همایش راهکارهای توسعه IT در دانشگاههای علوم پزشکی تصریح کرد: بحث توسعه IT در دانشگاههای علوم پزشکی یک تکلیف مهم و قانون...

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت:عصاره برنامه چهارم و چشم‌انداز20 ساله کشور دانائی محوری است که این امر بدون استفاده از IT غیر ممکن است.

به گزارش فارس، علیرضا زالی امروز در همایش راهکارهای توسعه IT در دانشگاههای علوم پزشکی تصریح کرد: بحث توسعه IT در دانشگاههای علوم پزشکی یک تکلیف مهم و قانونی است و دانشگاههای علوم پزشکی علاوه بر تولید علم، وظیفه مشارکت فعالانه برای ارتقای نظام سلامت را عهده دار هستند.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون زیر ساخت‌های فرهنگی لازم برای توسعه IT در کشور وجود ندارد، گفت: به منظور فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای توسعه IT و نهادینه کردن آن راه پرپیچ و خمی را در پیش داریم.

وی با اشاره به وجود 7 میلیون کاربر اینترنت در کشور گفت: این رقم در حالی است که میزان کامپیوترهای شخصی در دسترس مردم بسیار بیش از این میزان است که این تعارض آمار، نگران کننده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه 75 درصد بهره‌برداری از اینترنت جهت ترویج علوم نوین در 5 کشور آسیایی صورت می‌گیرد، گفت: کشورهای ژاپن – هند – کره و تایوان جزء این کشورها هستند.

وی ادامه داد: هم‌اکنون فضای مناسبی با حمایت‌های مجلس و دولت نهم برای توسعه IT در کشور ایجاد شده است که باید از این فرصت زمانی به خوبی استفاده کنیم و بتوانیم زمینه توسعه IT در دانشگاههای علوم پزشکی را فراهم کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا