ایران

اساتید دانشگاه هم طعمه هکرها شدند

عده‌ای کلاهبردار در چند روز گذشته با هک کردن حساب برخی از دانشگاهیان با شگرد «مکالمه تلفنی و بیان واریز اشتباه پول» اقدام به سوءاستفاده مالی کرده‌اند. به گزارش فارس، «سوء‌استفاده از حساب بانکی اساتید سه دانشگاه بزرگ کشور» خبری بود که بیشتر دانشگاهیان و مردم عادی را متعجب کرد. چطور ممکن است افرادی بتوانند …

عده‌ای کلاهبردار در چند روز گذشته با هک کردن حساب برخی از دانشگاهیان با شگرد «مکالمه تلفنی و بیان واریز اشتباه پول» اقدام به سوءاستفاده مالی کرده‌اند.

به گزارش فارس، «سوء‌استفاده از حساب بانکی اساتید سه دانشگاه بزرگ کشور» خبری بود که بیشتر دانشگاهیان و مردم عادی را متعجب کرد.

چطور ممکن است افرادی بتوانند از قشر تحصیلکرده و باهوش کشور نیز سوءاستفاده کنند؟

به نقل از یکی از مورد سوءاستفاده قرار گرفته‌ها در دانشگاه علم و صنعت قضیه از این قرار بوده که فرد کلاهبرداربه شماره داخلی یکی از کارمندان دانشگاه تماس گرفته و ادعا می‌کند که مدیرامور مالی دانشگاه است، نام مدیر امور مالی را هم به عنوان نام خودش مطرح می‌کند.

این فرد کلاهبردار در این تماس تلفنی می‌گوید در حین انتقال پول‌ها در بخش امور مالی چند رقم در شماره حساب‌ها اشتباه شده و ۱۸۰ میلیون ریال به حساب شما واریز شده است که باید این رقم را بازگردانید.

کارمند دانشگاه حساب خود را چک می‌کند ولی خبری از ۱۸۰ میلیون ریال نیست بنابراین به فرد کلاهبردار که البته خود را مدیر امور مالی معرفی کرده بوده، این مساله را اطلاع می‌دهد ولی فرد کلاهبردار می‌گوید برای انتقال وجه زمان صرف می‌شود بنابراین از کارمند دانشگاه می‌خواهد که به دلیل عدم تاخیر در حساب‌های دانشگاه، ۱۸۰ میلیون ریال به حساب وی واریز کند.

کارمند دانشگاه برای پرداخت این وجه به سراغ حسابدار دانشگاه می‌رود و از وی می‌خواهد ۱۸۰ میلیون ریال از حساب دانشگاه به وی بدهد تا پول مدیر مالی پرداخت شود.

فرد کلاهبردار به کارمند دانشگاه می‌گوید که در زمان انتقال وجه از خودپرداز به جای شماره کارت یک کد وارد کند، فرد این کد را وارد می‌کند و تمام موجودی کارت یک جا برداشت می‌شود.

اما پس از پیگیری‌ها مشخص می‌شود که آن فرد مدیر امور مالی دانشگاه نبوده بلکه فردی از یک شهر دیگر این کار را انجام داده است.

این مساله در دانشگاه‌های تهران و صنعتی اصفهان نیز رخ داده است، بنابراین شاید لازم باشد نه تنها اساتید و کارمندان دانشگاه بلکه تمام مردم جامعه و کارمندان تمام نهادها به این مساله توجه کنند که در برابر چنین افرادی با سادگی برخورد نکنند.

عضویت در تلگرام آی تی آنالیز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا