جهان

افزایش قاچاق گوشی به کشور

رییس اتحادیه فروشندگان دستگاه‌های صوتی، تصویری و گوشی تلفن همراه گفت: ‪ ۱۵‬تا ‪ ۲۰‬درصد بازار گوشی تلفن همراه را قاچاق فرا گرفته است. “ابراهیم درستی” چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار آی تی ایرنا با اشاره به این که طرح تعدیل تعرفه گوشی تلفن همراه به کمیسیون ماده یک مجلس فرستاده شده، خواستا...

رییس اتحادیه فروشندگان دستگاه‌های صوتی، تصویری و گوشی تلفن همراه گفت: ‪ ۱۵‬تا ‪ ۲۰‬درصد بازار گوشی تلفن همراه را قاچاق فرا گرفته است.
“ابراهیم درستی” چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار آی تی ایرنا با اشاره به این که طرح تعدیل تعرفه گوشی تلفن همراه به کمیسیون ماده یک مجلس فرستاده شده، خواستار اقدام هرچه سریعتر مسوولان برای اجرای این طرح شد.
وی گفت تعدیل تعرفه هر قدر بیشتر به طول انجامد، مردم و مصرف‌کنندگان آسیب بیشتری خواهند دید.
وی با بیان اینکه تمامی فروشندگان تلفن همراه پروانه خود را از اتحادیه دریافت می‌کنند، بیان داشت: اکنون بی‌نظمی بر بازار حاکم است و این موضوع برای مسوولان نیز محسوس است.
رییس اتحادیه فروشندگان دستگاه‌های صوتی، تصویری و گوشی تلفن همراه اظهار داشت وزارت بازرگانی در مورد تعدیل تعرفه واردات گوشی تلفن همراه، نظر اتحادیه را جویا شده و اتحادیه معتقد است که کاهش تعرفه از ‪ ۶۰‬درصد به ‪ ۲۰‬درصد سبب ثبات در بازار خواهد شد.
درستی افزود افزایش تعرفه سبب کاهش چشمگیر واردات گوشی شده است به طوری که واردات در چهار ماه گذشته یک چهارم دو ماه اول سال بوده است.
درستی ادامه داد واردکننده‌های قانونی گوشی تلفن همراه در شرایط کنونی بازار نمی‌توانند با قاچاقچیان گوشی رقابت کنند، زیرا آنها به صورت انبوه گوشی وارد و با قیمت ارزان به بازار عرضه می‌کنند، و خریدار نیز بی‌اطلاع از قاچاق بودن کالا و گارانتی تقلبی، به استقبال گوشی‌های ارزان قیمت می‌رود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا