ایران

ایرانسل نمایشگاه بین‌المللی ایران را هوشمند می‌کند

ایرانسل و شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی، تفاهم‌نامه همکاری در زمینه هوشمندسازی و تحول دیجیتال امضا کردند.به گزارش روابط عمومی ایرانسل، بعدازظهر امروز شنبه ۵ مهرماه ۱۴۰۴ و در غرفه ایرانسل در سومین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ)، با حضور صدی...

ایرانسل و شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی، تفاهم‌نامه همکاری در زمینه هوشمندسازی و تحول دیجیتال امضا کردند.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، بعدازظهر امروز شنبه ۵ مهرماه ۱۴۰۴ و در غرفه ایرانسل در سومین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ)، با حضور صدیف بیک‌زاده، مدیرعامل نمایشگاه‌های بین‌المللی ایران و علیرضا رفیعی، مدیرعامل ایرانسل، تفاهم‌نامه همکاری با هدف توسعه همکاری‌های مشترک در حوزه ارتباطات و فناوری‌های نوین و هوشمندسازی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، به امضا رسید.

دو طرف، طی این تفاهم‌نامه که اجرای آن با راهکار‌های سازمانی ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران است، برای همکاری در زمینه‌های ارتقا و تأمین زیرساخت‌های ارتباطی، هوشمندسازی نمایشگاه، تبلیغات و بازاریابی دیجیتال، نمایشگاه مجازی و فناوری‌های نوین، بلیت الکترونیک و کنترل تردد، پروژه پایلوت خودروی خودران، سامانه ارتباطی بی‌سیم واکه، سرویس احراز هویت یلونام، مدیریت هوشمند پارکینگ و انرژی، خدمات ابری و مرکز داده و راهکار‌های مرتبط در موضوع هوشمندسازی و طرح تحول دیجیتال، به تفاهم رسیدند.

بخش راهکار‌های سازمانی ایرانسل با تمرکز بر مجموعه‌ای از خدمات سازمانی، همگام با فناوری‌های روز دنیا، به دنبال مدیریت نوین ارتباطات و خلق دنیایی جدید و دیجیتال برای کسب‌و‌کار و ارائه راهکار‌هایی اثربخش و در عین حال ساده و مقرون به صرفه، با به‌کارگیری دانش بومی، تجربه و نگرش خلاق است و چشم‌انداز تبدیل شدن به شریک تجاری منتخب سازمان‌ها برای توسعه جغرافیایی، نفوذ در بازارها، افزایش اثربخشی کسب‌وکار و ارائه راهکار‌های سازمانی را برای خود تعریف کرده است.

 

ایرانسل و بانک صادرات تفاهم‌نامه همکاری تحول دیجیتال امضا کردند
همزمان با برگزاری نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۴، ایرانسل، بانک صادرات و شرکت پرداخت الکترونیک سپهر ۲ تفاهم‌نامه دوجانبه و سه‌جانبه همکاری در زمینه‌های تحول دیجیتال و خدمات مالی و بانکی امضا کردند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی ایرانسل، صبح امروز، شنبه ۵ مهرماه ۱۴۰۴، در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ)، دو تفاهم‌نامه دوجانبه و سه‌جانبه همکاری میان ایرانسل، بانک صادرات و پرداخت الکترونیک سپهر در توسعه همکاری‌ها و افزایش تعاملات در زمینه‌های خدمات مالی و بانکی و ارائه انواع خدمات ارتباطی و زیرساختی و سرویس‌های توانمندساز دیجیتال، بین دکتر محسن سیفی‌کفشگری مدیرعامل و عضو هیئت‌مدیره بانک صادرات، دکتر احمد پیشگاه‌زاده مدیرعامل پرداخت الکترونیک سپهر و مهندس علیرضا رفیعی مدیرعامل ایرانسل، امضا شد.
براساس مفاد تفاهم‌نامه دوجانبه میان بانک صادرات و ایرانسل، بانک صادرات از انواع خدمات ارتباطی و زیرساختی و سرویس‌های توانمندساز دیجیتال ایرانسل، بهره‌مند می‌شود و خدمات مالی و بانکی مورد نیاز را به ایرانسل، ارائه می‌دهد.

همچنین براساس تفاهم‌نامه سه‌جانبه، بانک صادرات و پرداخت الکترونیک سپهر، از راهکارهای سازمانی ایرانسل برای توسعه همکاری‌های فناورانه بانکی، طراحی، بررسی و ارائه خدمات نوین پرداخت موبایلی و امکان ایجاد کیف پول دیجیتال مشترک در بستر سپهر بانک صادرات، بهره‌مند می‌شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا