ایراناینترنت سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی:

اینترنت تجار و بازرگانان برقرار شد

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به اینکه از روز دوشنبه ۲۹ دی ماه دسترسی خوبی برای تجار و کسانی که در حوزه تجارت بین الملل ذیل اتاق‌های بازرگانی ایران، تهران و استان‌ها فعال هستند، برقرار شد گفت که به دنبال برقراری دسترسی ایمن و خوبی در این حوزه هستیم تا تجارت بین الملل فعالان دچار نقص نشود.

حسین دلیریان در خصوص دسترسی به اینترنت تجار و بازرگانان گفت: حوزه تجارت بین الملل برای کشور مهم است، زیرا تجارت بین الملل ما برقرار بوده و در حال حاضر نیز انجام می شود. اما با توجه به اینکه بخشی از مسائل مربوط به اینترنت و نیازمند مرتفع شدن بود تا تجار با یک فراغ بال و دسترسی بهتر آن را انجام دهند، بر همین مبنا دسترسی ذیل اتاق‌های بازرگانی ایجاد و سازوکاری در آنجا دیده شد و وبسایت‌ آنها در دسترس قرار گرفت تا خدمات سابق را دریافت کنند.

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می کرد، افزود: برای کسانی که در حوزه تجارت بین الملل و ارتباطات اقتصادی فعال هستند همان چارچوب‌ها برقرار است و می توانند از آن استفاده کنند.

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به اینکه از دیروز دسترسی خوبی برای تجار و کسانی که در حوزه تجارت بین الملل فعال هستند ذیل اتاق‌های بازرگانی ایران، تهران و استان‌ها برقرار شد گفت: به دنبال برقراری دسترسی ایمن و خوب هستیم تا تجارت بین الملل فعالان این حوزه دچار نقص نشود.

وی عنوان کرد که دسترسی‌ها در حوزه‌های مختلف به مرور در حال تکمیل است و مرحله به مرحله ایجاد خواهد شد، همچنین اولویت‌بندی‌هایی در این خصوص وجود دارد.

تکمیلی:

ارایه اینترنت به بازرگانان تکذیب شد

علی مسعودی، رییس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران نسبت به خبر اعلام شده از سوی سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی مبنی بر «ایجاد دسترسی به اینترنت آزاد برای بازرگانان»واکنش نشان داد.

وی گفت: اگر مرکز ملی فضای مجازی مسئولیت وصل اینترنت را برعهده دارد، درخواست ما این است که دسترسی به اینترنت آزاد برای همه شهروندان فراهم شود.

عضو هیات نمایندگان اتاق ایران تاکید کرد: خبر ایجاد دسترسی به اینترنت آزاد برای بازرگانان و تجار تا این لحظه به هیچ وجه صحت ندارد.

او افزود: در جلساتی که با مسئولان مربوطه برگزار شده، قول داده شده است تا پایان هفته محدودیت‌ها برداشته شود.

مسعودی تصریح کرد: اینترنت صفی و نوبتی برای اقشار جامعه از جمله بازرگانان مناسب نیست و اگر مسئولیت این موضوع با مرکز ملی فضای مجازی است، درخواست‌مان وصل شدن اینترنت پرسرعت پایدار برای تمامی مردم و اقشار جامعه است.

منبع
ایسنا
عضویت در تلگرام آی تی آنالیز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا