ایران

باج ۱۵۰ میلیارد تومانی مخابرات از مردم

به رغم کیفیت اسفبار شبکه تلفن‌ همراه ایران، شرکت دولتی ارتباطات سیار، سالانه بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان از مشترکان خود، علاوه بر هزینه استفاده از تلفن همراه دریافت می‌کند.یک کارشناس اقتصادی در گفت‌وگو با «بازتاب» ضمن بیان این مطلب افزود: به رغم کیفیت بسیار پایین شبکه تلفن همراه ایران، شرکت مخابرات از هر مشترک …

به رغم کیفیت اسفبار شبکه تلفن‌ همراه ایران، شرکت دولتی ارتباطات سیار، سالانه بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان از مشترکان خود، علاوه بر هزینه استفاده از تلفن همراه دریافت می‌کند.
یک کارشناس اقتصادی در گفت‌وگو با «بازتاب» ضمن بیان این مطلب افزود: به رغم کیفیت بسیار پایین شبکه تلفن همراه ایران، شرکت مخابرات از هر مشترک تلفن همراه در هر فیش، حدود ۴۳ هزار ریال بابت هزینه‌های غیرعملکردی دریافت می‌کند که این مبلغ، علاوه بر کارکرد تلفن همراه و مالیات متعلقه به آن است.
این کارشناس افزود: با احتساب بیش از شش میلیون مشترک تلفن همراه، مبلغ یادشده، سالانه بالغ بر ۱۵۰میلیارد تومان می‌شود که به این مبلغ هنگفت، نمی‌توان هیچ عنوانی جز گرفتن باج از مردم، آن هم به دلیل استفاده از شبکه پراختلال تلفن همراه، نهاد.
وی ادامه داد: مبلغ مذکور علاوه بر سود سرشار ناشی از ودیعه تلفن همراه مشترکان است، چراکه با احتساب ودیعه سپرده‌شده حدود هفتاد میلیون مشترک و متقاضی تلفن همراه و سود ۲۰ درصد سالانه آن، درآمدی حدود هفتصد میلیارد تومان نیز ناشی از سود ودیعه‌ها عاید مخابرات می‌شود.
این کارشناس تأکید کرد: این در حالی است که در سراسر دنیا، نه تنها ودیعه و هزینه غیرعملکردی از متقاضیان تلفن همراه دریافت نمی‌شود، بلکه رقابت شدیدی نیز برای ارائه خدمات بیشتر به مشترکان وجود دارد.
وی ادامه داد: این هزینه سنگین، در حالی از مشترکان به اجبار دریافت می‌شود که کیفیت شبکه تلفن همراه ایران از نظر شاخص‌های جهانی چون ضریب انسداد، دست‌کم سی برابر نازل‌تر از استانداردهای جهانی است.
وی در پایان گفت: به نظر می‌رسد، زمینگیر کردن پروژه اپراتور دوم تلفن همراه، از جمله اقداماتی بود که مافیای مخابرات برای جلوگیری از شکستن انحصار و شرایط ناهنجار ایجادشده از سوی مونوپول مخابراتی برای شهروندان ایرانی انجام داده است.

عضویت در تلگرام آی تی آنالیز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا