جهان

بانک رسانه‌های دیجیتال ایران آغاز به کار کرد

مدیر بانک رسانه‌های دیجیتال کشور گفت: بانک اطلاعات جامع رسانه‌های دیجیتال ایران همزمان با برگزاری دومین جشنواره و نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال آغاز به کار کرد. ابوالقاسم حبیبی در گفت‌و‌گو با فارس گفت: این بانک بنا به ضرورتی که در حوزه کسب آمار و اطلاعات نسبتاً دقیق از فعالان و محصولات حوزه رسانه‌‌ها...

مدیر بانک رسانه‌های دیجیتال کشور گفت: بانک اطلاعات جامع رسانه‌های دیجیتال ایران همزمان با برگزاری دومین جشنواره و نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال آغاز به کار کرد.

ابوالقاسم حبیبی در گفت‌و‌گو با فارس گفت: این بانک بنا به ضرورتی که در حوزه کسب آمار و اطلاعات نسبتاً دقیق از فعالان و محصولات حوزه رسانه‌‌های دیجیتال وجود داشت راه‌اندازی شد؛ زیرا برای برنامه‌ریزی، سیاست‌گذاری، سازمان‌دهی و حمایت در این حوزه در ابتدا باید آمار محصولات و تولید‌کنندگان آن در کشور وجود داشته باشد.

وی اظهار داشت: ‌بانک اطلاعات جامع رسانه‌های دیجیتال ایران با هدف اطلاع‌رسانی یکپارچه در خصوص تولید‌کنندگان حوزه رسانه‌های دیجیتال اعم از سخت‌افزار، نرم‌افزار‌، خدمات و همچنین معرفی محصولات تولید شده در این حوزه راه‌اندازی شده است.

حبیبی ادامه داد: از آن‌جایی که شاید بعضی‌ها بگویند سخت‌افزار و نرم‌افزار رسانه نیستند باید بگوییم مفهوم رسانه در فناوری اطلاعات و ارتباطات که همان IT‌ باشد متفاوت با آن چیزی است که در گذشته بوده است؛ در گذشته رسانه در چند گزینه تعریف می‌شد که شامل تلویزیون، روزنامه و مجله بود؛ ولی امروز با روی کار آمدن فناوری اطلاعات و ارتباطات سایت‌ها، نرم‌افزارهای چند رسانه‌ای‌، واقعیت‌های مجازی، بازی‌های کامپیوتری، تلفن همراه و غیره نیز به عنوان رسانه شناخته می‌شوند.

مدیر بانک رسانه‌های دیجیتال کشور گفت: هر چیزی که به نوعی حامل یک پیام باشد و از ابزار دیجیتال استفاده کند به عنوان رسانه دیجیتال از آن یاد می‌کنیم بنا بر همین تعریف بانک اطلاعات جامع رسانه‌های دیجیتال ایران را سیاست‌گذاری کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: در این بانک بخش‌های پایگاه‌های اینترنتی، نرم‌افزار با 18زیرمجموعه، سخت‌افزار با 10 زیرمجموعه‌ و محتوا در 39 زیرمجموعه در دو بخش کاربردی و موضوعی تقسیم‌بندی شده است.

حبیبی ادامه داد:‌ بعد از تمام شدن نخستین جشنواره و نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال در سال 86 به ضرورت وجود بانک اطلاعات جامع رسانه‌های دیجیتال پی بردیم.

وی با اشاره به قابلیت‌های این بانک با اشاره به این‌که حدود 7 هزار رکورد اطلاعات در آن وجود دارد، گفت: همچنین‌ بالغ بر 4 هزار و 800 شرکت و مؤسسه تولید‌کننده محصولات رسانه دیجیتال در بانک موجود بوده و تعداد زیادی محصول تولید شده در این بانک معرفی شده است.

حبیبی تصریح کرد: فعالان حوزه رسانه دیجیتال اعم از حقیقی و حقوقی می‌توانند به صورت رایگان شرکت و محصول خود را در این بانک معرفی کنند.

وی با اشاره به برنامه‌های جانبی این بانک گفت: بخش پرسش و پاسخ بانک اطلاعات جامع رسانه‌های دیجیتال کشور در دست اقدام و راه‌اندازی است. همچنین فروشگاه مرکزی تولیدات رسانه‌های دیجیتال و مباحث نظری و علمی شامل مقالات، تالار گفتمان و برگزاری نشست‌ها به زودی راه‌اندازی می‌شود.

حبیبی اضافه کرد: همچنین راه‌اندازی بخش مشاوره IT که هم‌اکنون در کشور وجود ندارد‌ در دست اقدام بوده و قرار است مشاوره رایگان نیز در این بخش عرضه شود که بیش از 60 درصد کار آنجام شده و به زودی تمامی خدمات در این حوزه به صورت رایگان ارائه خواهد شد.

در پایان گفت: علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به آدرس سایت به نشانی www.emediadb.ir مراجعه کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا