جهان

تصویب طرح تحقیق و تفحص از وزارت ارتباطات

رئیس کمیته مخابرات مجلس از تصویب طرح تحقیق و تفحص از وزارت ارتباطات در کمیسیون صنایع مجلس خبر داد و گفت: این طرح بزودی در صحن علنی مجلس بررسی خواد شد.

رئیس کمیته مخابرات مجلس از تصویب طرح تحقیق و تفحص از وزارت ارتباطات در کمیسیون صنایع مجلس خبر داد و گفت: این طرح بزودی در صحن علنی مجلس بررسی خواد شد.

رمضانعلی صادق‌زاده در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، اظهارداشت: این تحقیق و تفحص شامل 13 بند است که در صحن علی مجلس برسی خواهد شد.

وی ادامه داد: مناقصه‌های برگزار شده در وزارت ارتباطات، مناقصه billing یا همان صورتحساب که صا ایران برنده شده بود و در دوره فعلی مورد بازنگری شد، موضوع سه پیمانکار عمومی، خریداری یک ملک در ده ونک به مبلغ 84 میلیارد تومان، داشتن مشاوره خارجی و بحث ضمانت این مشاور‌ان و کیفیت شبکه تلفن همراه از جمله این موارد تحقیق و تفحص هستند.

صادق‌زاده در خصوص تاخیر شرکت ایرانسل مجری پروژه اپراتور دوم تلفن همراه در ارایه سیم کارت 150 هزار تومانی در شهریور ماه امسال نیز گفت: طرف مقابل مجلس در این پروژه وزارت ارتباطات است و در اوخر ماه جاری گزارش سه ماهه اخیر این شرکت به مجلس ارایه خواهد شد.

وی افزود:طبق قرارداد اگر این شرکت در زمان مقرر به تعهدات خود عمل نکند جریمه خواهد شد و به ازای هر روز تاخیر جریمه در نظر گرفته شده است.در این قرارداد موارد ناخواسته نیز پیش‌بینی شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا