ایران

رابطه ۳ هزار میلیارد تومان با تنبیه ایرانسل

فرشید رضایی – مدیر اجرایی اپراتور چندملیتی ام.‌تی.‌ان، شریک خارجی اپراتور دوم تلفن همراه کشور در گفت‌وگو با بلومبرگ ضمن اعلام کاهش مشترکان این اپراتور در ایران، میزان سود امسال از مشترکان ایرانی را ۴۵۰ میلیون دلار اعلام کرده است. با استناد به عدد مذکور می‌توان به آمار جالبی از سود سالانه اپراتور چند ملیتی …

فرشید رضایی – مدیر اجرایی اپراتور چندملیتی ام.‌تی.‌ان، شریک خارجی اپراتور دوم تلفن همراه کشور در گفت‌وگو با بلومبرگ ضمن اعلام کاهش مشترکان این اپراتور در ایران، میزان سود امسال از مشترکان ایرانی را ۴۵۰ میلیون دلار اعلام کرده است.

با استناد به عدد مذکور می‌توان به آمار جالبی از سود سالانه اپراتور چند ملیتی ام.تی.ان-ایرانسل در ایران دست یافت. ام.تی.ان شریک خارجی اپراتور دوم تلفن همراه کشور بر اساس تقسیم سهام انجام شده ۴۹ درصد از سهام اپراتور چندملیتی ام.تی.ان-ایرانسل را در اختیار دارد، بنا براین اگر عدد ۴۵۰ میلیون دلار را به اضافه سود ۵۱ درصد باقیمانده کنیم، عددی در حدود ۹۰۰ میلیون دلار یا به عبارت دیگر سه هزار میلیارد تومان می‌شود.

بماند که مدیر عامل اپراتور زرد نیز رقم ۴۵۰ میلیون دلار شریک چند ملیتی خود را تایید و اعلام کرده بود این مبلغ فعلا در ایران به علت عدم امکان مبادله بلوکه شده است. در خصوص سود سه هزار میلیاردتومانی اپراتور چند ملیتی ام.تی.ان-ایرانسل باید گفت رقم مذکور از درآمد این اپراتور و کسر هزینه‌ها ، بیمه‌ و مالیات به دست آمده است که رقم به مراتب بیشتری از سود این اپراتور محسوب می‌شود.

از این رو شاید همین درآمد‌ سه هزار میلیارد تومانی را بتوان یکی از دلایل تعلل در تعیین تکلیف عرضه ۲۱ درصد سهام اپراتور زرد در بورس دانست. پیش از این مدیر عامل اپراتور زرد گفته بود که شخصا موافق ورود به بورس است که این موضع دوگانه هفت سالی است که ادامه دارد و برخلاف ابراز علاقه آقای مدیرعامل ولی در عمل چنین اتفاقی رخ نمی‌دهد.

موضوع بسیار جالب دیگر در نشست خبری‌گزینشی اپراتور زرد، بخشی از اظهارات مدیر عامل این اپراتور بود، جایی که وی گفته بود: “البته رفتن به بورس چیز بدی نیست، اما گاه به گونه‌ای در مطبوعات وانمود می‌شود که گویی این موضوع نوعی تنبیه برای اپراتور است.”

به این ترتیب باید به مدیرعامل اپراتور زرد که همواره مدعی استقبال برای ورود به بورس بوده و در هفت سال گذشته هم تلاش نهادهای مختلف برای کشاندن این اپراتور به بورس بی‌فایده بوده، یادآوری کرد: آری ورود به بورس برای این اپراتور تنبیه است، چرا که اولا تکلیف ۲۱ درصد سهامی که به شکل غیرقانونی بلوکه شده و منافع آن در اختیار سایرین است، روشن می‌شود که به این ترتیب ۲۱ درصد از سود سه هزار میلیارد تومانی شما کم می‌شود، ثانیاً ورود به بورس یعنی شفاف شدن عملکرد مالی که این موضوع هم اصولاً چندان خوشایند برخی مدیران و سهامداران این اپراتور نیست.

از این رو باید پرسید قسم حضرت عباس را قبول کنیم یا…

منبع : موبنا

عضویت در تلگرام آی تی آنالیز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا