امنیتایران هشدار همیشگی: مردم به راحتی فریب نخورند و اعتماد نکنند

رشد کلاهبرداری در سایت های درج آگهی

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان همدان از رشد کلاهبرداری در سایت های درج آگهی از طریق طرخ مواردی نظیر فروش امتیاز وام خبر داد و بر ضرورت دقت و احتیاط کاربران در انجام معاملات اینترنتی تأکید کرد.

سرهنگ محمدباقر زارعی از افزایش شکایات مرتبط با کلاهبرداری در سایت‌های آگهی خبر داد و از شهروندان خواست در انجام هرگونه معامله غیرحضوری بیشترین احتیاط را به کار گیرند.

وی افزود: در ماه‌های اخیر شاهد روند صعودی فریب‌های اینترنتی در سایت های درج آگهی در استان بودیم که برخی از شهروندان در دام طرح‌هایی مانند فروش جعلی امتیاز وام، ارسال لینک‌های استخدامی کذب، دریافت بیعانه برای کالا گرفتار شده‌اند.

رییس پلیس فتا استان همدان به کاربران توصیه کرد در صورت امکان، معامله را به صورت حضوری و پس از احراز هویت واقعی طرف مقابل انجام دهند.

سرهنگ زارعی اضافه کرد: شهروندان در زمان فروش کالا، اطمینان حاصل کنید که مبلغ فقط از حساب شخص خریدار واریز شده و از پذیرش واریز از حساب‌های دیگران خودداری نمایید.

وی ادامه داد: همچنین در مواردی که رانندگان خدمات آنلاین مانند اسنپ برای حمل کالا مراجعه می‌کنند، از صحت معامله و احراز هویت کامل طرف مقابل و راننده اسنپ اطمینان حاصل کنند.

وی گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک در فضای مجازی، مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.fata.gov.ir یا شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ به‌صورت شبانه‌روزی با کارشناسان ما در میان بگذارند.

منبع
ایرنا
عضویت در تلگرام آی تی آنالیز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا