ایران

شناسایی فروشندگان ماینر و رمزارز در فضای مجازی

مدیرکل دفتر هماهنگی امور مقابله و رصد جریان مالی قاچاق ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: عده‌ای در فضای مجازی اقدام به فروش ماینر و رمزارز می کردند که این صفحه ها شناسایی و پیگیری شده است. به گزارش ایرنا، یاسر سوادکوهی روز یکشنبه در حاشیه چهل و هشتمین جلسه کارگروه هماهنگی اطلاعات و عملیات د...

مدیرکل دفتر هماهنگی امور مقابله و رصد جریان مالی قاچاق ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: عده‌ای در فضای مجازی اقدام به فروش ماینر و رمزارز می کردند که این صفحه ها شناسایی و پیگیری شده است.

به گزارش ایرنا، یاسر سوادکوهی روز یکشنبه در حاشیه چهل و هشتمین جلسه کارگروه هماهنگی اطلاعات و عملیات در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در فضاهای اجتماعی و مجازی صفحه هایی شناسایی شده است که در آنجا تبلیغات فروش رمز ارز و ماینر صورت می گرفت.

وی ادامه داد: مقرر شده است تا شرکت توانیر این صفحه ها را به ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز معرفی کند و پس آن با هماهنگی معاونت فضای مجازی دادستانی نسبت به پیگیری مخاطیان اقدام شود.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور مقابله و رصد جریان مالی قاچاق ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز بیان داشت: برخورد شدید با خاطیان که اقدام به تبلیغات، فروش و استخراج ماینر می کنند، صورت می گیرد.

وی با بیان اینکه ۵۰۰ درصد افزایش کشفیات ماینر در ۴ ماه امسال ثبت شده است، گفت: از ابتدای امسال در راستای تشدید ناترازی انرژی در کارگروه اطلاعات و عملیات با هماهنگی و همکاری نهادهای متولی اقدام به رصد و شناسایی ماینرهای غیر مجاز و مزارع ماینر کرده ایم.

سوادکوهی اضافه کرد: توسط چهار دستگاه وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه، فراجا و شرکت توانیر دستگاه های ماینر غیرمجاز شناسایی می شود که امسال ۱۵ هزار ماینر به ارزش بیش از ۱.۵ همت ارزش پرونده‌ها بوده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا