فروش سیمکارت های ۲۸۸ هزار تومانی قطع نمی شود
فروش سیمکارتهای دائمی همراه اول با قیمت ۲۸۸ هزار تومان تا لغو مصوبه هیات وزیران ادامه دارد و قطع نخواهد شد.
سید مصطفی سید هاشمی نایب رییس هیات مدیره مخابرات در گفتگو با موبنا اظهار داشت :تا زمانیکه مصوبه هیات وزیران در خصوص فروش سیمکارتهای دائمی همراه اول با قیمت ۲۸۸ هزارتومان لغو نشود ،فروش این سیمکارتها با این قیمت ادامه پیدا می کند .
وی تاکید کرد: سازمان تنظیم مقررات نمی تواند مصوبه هیات وزیران را لغو کند.
سید هاشمی درباره وضعیت ودایع مشترکین تلفن ثابت و همراه هم گفت: چنانچه مشترکین به هر دلیلی نتوانند یا نخواهند از تلفن ثابت یا همراه خود استفاده کنند ، می توانند با مراجعه به امور مشترکین شرکت مخابرات با تحویل سیمکارت یا خط تلفن ثابت خود ، ودیعه در اختیار مخابرات را دریافت کنند .
وی افزود : این ودایع پس از کسر مالیات و هزینه نصب و سهم دولت به مشترکین پرداخت خواهد شد. به عنوان مثال افرادی که تلفن همراه خود را با قیمت ۴۴۰ هزار تومان خریداری نموده اند، ۲۸۸ هزار تومان ودیعه نزد مخابرات دارند و این مبلغ را دریافت خواهند کرد.
