قطع اینترنت فروش لوازم یدکی ماشین را فلج کرد

باتوجه به اینکه در ماه های پایانی سال قرار داریم، شوک ارزی به واردکنندگان قطعات و قطعه سازان سبب اختلال در روند تامین مواداولیه و فرآیند تولید می شود. جبر تحریم های ظالمانه و تصمیمات خلق الساعه و سیاست های متناقض دولتی فعالان این صنف را با چالش های جدی مواجه کرده است. همه این عوامل دست به دست هم دادند تا بازاری که باید پشتوانه پویایی صنعت خودرو و آرامش خاطر مالکان خودروها باشد، به یکی از پرریسک ترین عرصه های اقتصادی تبدیل شود. از همین رو برای بررسی این شرایط با سید احمد حسینی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی خودرو و ماشین آلات تهران به گفت و گو پرداختیم؛
* وضعیت بازار لوازم یدکی خودرو چگونه است و قطع اینترنت چه تاثیری در عملکرد فعالان بازار داشته است؟
حال بازار لوازم یدکی خودرو چندان خوب نیست. این بازار با افزایش شدید ارز توام با رکود تورمی مواجه است و متاسفانه قطع اینترنت عملا فعالیت فعالان این صنف را فلج کرده است. برخی از همکاران ما کسب و کار فضای مجازی دارند که به دلیل قطع اینترنت کاملا تعطیل شدند؛ چرا که زیرساخت های فعالیت این افراد متکی و وابسته به اینترنت است. از سوی دیگر فعالان بازار لوازم یدکی امروز ارتباطی با تامین کنندگان خارجی خود جهت تامین مواد اولیه یا کالای نهایی ندارند، فعالان این بازار کالاهای مانند مواد اولیه در مسیر حمل داشتند که اکنون از وضعیت آن بی اطلاع هستند.
* در ماه جاری نمایشگاه صنعت خودرو داشتیم که قطعه سازان و بازرگانان خارجی نیز شرکت کرده بودند، آیا این افراد در نمایشگاه حضور یافتند؟
فارغ از بحث ایفای تعهدات مجری نمایشگاه بین المللی تعدادی شرکت خارجی که جهت شرکت در نمایشگاه مذکور ثبت نام کرده بودند به علت قطع اینترنت و عدم ارتباط با خانواده هایشان بدون حضور در نمایشگاه، کشور را ترک کردند. یکی دیگر از چالش های جدی صنف لوازم یدکی خودرو بحث عدم ارائه خدمات سازمان ها و ادارات دولتی به دلیل قطع اینترنت است.

