جهان

محدودیت‌های جدید روسیه برای دسترسی به تلگرام

سرویس خبری «آر بی سی» به نقل از منابع مطلع، گزارش داد که سازمان نظارت بر ارتباطات روسیه (روس‌کومنادزور) قصد دارد از روز سه‌شنبه دسترسی به تلگرام را محدود کند.

این سرویس خبری به نقل از منابع آگاه دیگر گزارش کرد اقداماتی برای کاهش سرعت دسترسی به این سرویس پیام‌رسان از قبل آغاز شده است. دولت روسیه همزمان با مسدود کردن دسترسی به سرویس‌های پیام‌رسان خارجی، استفاده از یک سوپراپلیکیشن دولتی به نام «مکس» (Max) را که از وی‌چت چین الگوبرداری شده است، ترویج می‌دهد. مکس علاوه بر پیام‌رسانی، میزبان خدمات دولتی است و امکان ذخیره‌سازی اسناد، بانکداری و سایر خدمات عمومی و تجاری را فراهم می‌کند.

مقامات مسکو در اواخر سال ۲۰۲۵، اعمال محدودیت‌های گزینشی از جمله محدود کردن برخی از عملکرد‌ها مانند تماس‌های صوتی و تصویری در تلگرام که توسط پاول دوروف، میلیاردر روسی، تاسیس شده است را آغاز کردند.

روسیه در نوامبر، پس از ماه‌ها کاهش کیفیت خدمات، به سمت مسدود کردن کامل برنامه پیام‌رسان واتس‌اپ حرکت کرد. نهاد نظارتی روسیه ادعا کرد که این برنامه متعلق به شرکت «متا پلتفرمز» (Meta Platforms Inc.) برای سازماندهی حملات تروریستی و جذب عاملان در روسیه، برخلاف قانون، مورد استفاده قرار گرفته است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، مقامات روسی همچنین پلتفرم‌های شبکه اجتماعی متعلق آمریکایی فیس‌بوک، اینستاگرام و ایکس را ممنوع کرده‌اند و دسترسی به یوتیوب را از زمان آغاز جنگ روسیه در اوکراین در سال ۲۰۲۲، محدود کرده‌اند.

رویترز هم در خبری به نقل از خبرگزاری دولتی ریا، گزارش کرد تلگرام در هشت جلسه دادگاه آتی روسیه با جریمه‌ای تا سقف ۶۴ میلیون روبل (۰.۸۲ میلیون دلار) رو‌به‌رو است. این خبرگزاری اعلام کرد که این جلسات ظاهرا در ارتباط با کوتاهی تلگرام در حذف اطلاعات مورد درخواست طبق قانون روسیه بوده است.

منبع
ایسنا
عضویت در تلگرام آی تی آنالیز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا