ایران

پوشش جاده‌ای همراه‌اول رو به اتمام است

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تغییر در نرخ و تعرفه مخابراتی در سال ۹۲ را منوط به تصویب مراجع ذیربط دانست و گفت: پوشش تلفن همراه در جاده های کشور نیز بالای ۹۰ درصد است و افزایش آن به ۱۰۰ درصد در برنامه مخابرات قرار دارد. به گزارش ایرنا ،’مظفر پوررنجبر’ در گفت و گو با ایرنا افزود: این افزایش...

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تغییر در نرخ و تعرفه مخابراتی در سال ۹۲ را منوط به تصویب مراجع ذیربط دانست و گفت: پوشش تلفن همراه در جاده های کشور نیز بالای ۹۰ درصد است و افزایش آن به ۱۰۰ درصد در برنامه مخابرات قرار دارد.

به گزارش ایرنا ،’مظفر پوررنجبر’ در گفت و گو با ایرنا افزود: این افزایش نرخ سال گذشته پیشنهاد شده بود که شامل تعرفه ها و آبونمان تلفن ثابت و سیار است.

وی با بیان این که سال گذشته چهار درصد از این پیشنهاد عملیاتی شد، گفت: در سال ۹۲ باید هشت درصد بقیه این تعرفه ها اعمال شود.

وی پوشش تلفن های ثابت و موبایل را در کشور بسیار مطلوب خواند و گفت: پوشش مجموع تلفن ثابت و سیار در کشور تقریبا ۱۰۰ درصد است.

پوررنجبر گفت: پوشش تلفن همراه در جاده های کشور نیز بالای ۹۰ درصد است و افزایش آن به ۱۰۰ درصد در برنامه مخابرات قرار دارد.

وی استفاده از تکنولوژی جدید در شبکه مخابرات کشور و ساماندهی سازمانی کشوری و استانی از برنامه ها و اولویت های سال ۹۲ دانست.

مدیرعامل شرکت مخابرات توسعه استفاده از سامانه های جی اس ام را از اهداف این شرکت بیان کرد و گفت: تاکنون استفاده از این سامانه در سه استان فارس، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی اجرا شده است.

وی گفت: با استفاده از این تکنولوژی بهره گیری از سامانه چند رسانه ای نیز در اختیار مشترکان قرار می گیرد و توسعه آن در تمامی استانها از اهداف این شرکت است.

مدیرعامل شرکت مخابرات با هدف افتتاح ۳۷ پروژه مخابراتی به سمنان سفر کرده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا