ایران

کاهش 20 درصدی مراجعه به کلانتری‌ها با الکترونیکی کردن خدمات

رئیس پلیس پیشگیری ناجا با کاهش ۲۰ درصدی مراجعه شهروندان به کلانتری‌ها با الکترونیکی کردن ارائه خدمات در آینده نزدیک خبر داد. وی در توزیع اقدامات پلیس پیشگیری در راستای تحول کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها نیز خاطر نشان کرد: اقدامات انجام شده در راستای تحول کلانتری و پاسگاه‌ها در سه سطح کوتاه مدت، میان‌مدت و ...

رئیس پلیس پیشگیری ناجا با کاهش ۲۰ درصدی مراجعه شهروندان به کلانتری‌ها با الکترونیکی کردن ارائه خدمات در آینده نزدیک خبر داد.

وی در توزیع اقدامات پلیس پیشگیری در راستای تحول کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها نیز خاطر نشان کرد: اقدامات انجام شده در راستای تحول کلانتری و پاسگاه‌ها در سه سطح کوتاه مدت، میان‌مدت و بلندمدت دسته‌بندی شده که در سطح نخست ما به تبیین ساختار شورای عالی تحول کلانتری‌ها، برگزاری جلسات خبرگی و تبیین مأموریت‌ها پرداختیم و در بخش عملی نیز در حوزه‌های فناوری و الکترونیک اقدامات مؤثری انجام داده‌ایم.

به گزارش مه وی افزود: در حوزه فناوری با الکترونیکی کردن ارائه خدمات به شهروندان به زودی شاهد کاهش حدود ۲۰ درصدی مراجعه به کلانتری‌ها خواهیم بود و راه اندازی سامانه جامع پیامکی برای پیگیری پرونده‌ها نیز در این راستا بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

این مقام ارشد انتظامی همچنین به بهره‌برداری از دوربین‌ها در گشت‌های خودرویی و پیاده در آینده نزدیک، برون‌سپاری حدود ۱۷ میلیون مورد از خدمات کلانتری‌ها و راه‌اندازی سامانه افراد دارای مشکلات ویژه مانند اوتیسم و آلزایمر اشاره کرد و گفت: این اقدامات به زودی اجرا و موجب ارتقاء چشمگیر سطح رعایت حقوق شهروندی در پلیس پیشگیری ناجا خواهد شد.

وی راه‌اندازی سامانه پایش تصویری مناطق حاشیه‌نشین، اجرای فاز اول ایستگاه‌های کلانتری سیار و پیاده‌سازی طرح کلانتری مطلوب و طرح نهضت کلانتری‌سازی با مشارکت مردم را از دیگر اقدامات پلیس پیشگیری ناجا در سطح کوتاه‌مدت طرح تحول کلانتری‌ها دانست.

سردار شرفی هدف از مجموعه اقدامات انجام گرفته در سطح کوتاه‌مدت را افزایش بازده عملیاتی، بالا بردن رضایت شهروندان و ارتقاء سطح تأمین امنیت دانست و تصریح کرد: این مرحله در چند ماه آینده به پایان خواهد رسید و ما در حال تدوین نقشه راه تحول کلانتری‌ها در سطح میان مدت هستیم.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا