جهان

80 درصد پرداخت‌ها الکترونیکی می‌شود

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه حوزه تجارت و اقتصاد از دیرباز با مباحث فناوری اطلاعات و این صنعت درگیر بوده ابراز داشت: حوزه تجارت یکی از پیش‌ران‌هایی بوده که مرتبا صنعت فناوری اطلاعات را به جلو هدایت کرده است. رضا تقی‌پور ، وزیر ارتباطات و و فناوری اطلاعات در گفت‌و‌گو با ستاد اطلاع رسا...

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه حوزه تجارت و اقتصاد از دیرباز با مباحث فناوری اطلاعات و این صنعت درگیر بوده ابراز داشت: حوزه تجارت یکی از پیش‌ران‌هایی بوده که مرتبا صنعت فناوری اطلاعات را به جلو هدایت کرده است.

رضا تقی‌پور ، وزیر ارتباطات و و فناوری اطلاعات در گفت‌و‌گو با ستاد اطلاع رسانی دومین جشنواره صنعت،بازرگانی و فناوری اطلاعات با بیان این مطلب اظهار کرد: یکی از اهداف اصلی ما در برنامه پنجم توسعه و به‌طور کلی توسعه تجارت الکترونیکی، حل مساله بیکاری و ایجاد اشتغال است.

وی ادامه داد: امروز یک نیاز جدی و واقعی در جامعه داریم که باید الگوهای کسب و کار در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدل‌های کسب و کار در این حوزه تدوین شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه با بیان اینکه یکی از اهداف مهمی که در برنامه پنجم توسعه باید به آن پرداخت و در واقع عملیاتی کرد، این است که 80 درصد پرداخت‌ها باید تا پایان برنامه پنجم توسعه به صورت الکترونیکی انجام دهیم گفت: البته طی سه یا چهار سال گذشته شاهدیم که در پرداخت‌ها، دریافت‌ها و در قبوض توسعه خوبی داشته‌ایم ولی نیاز به توسعه داریم.

تقی‌پور ادامه داد: محور دوم این است که 30 درصد تجارت خارجی و 20 درصد تجارت داخلی باید به صورت الکترونیکی انجام شود و باید ببینیم چقدر از تجارت و اقتصاد ما الکترونیکی شده است.

وی در ادامه گفت: نظارت و مدیریت بر حوزه ICT و تجهیزات مرتبط با آن باید در یک حرکت جمعی‌تر از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت از نظر تعرفه‌ها، پیشنهاد تعرفه‌ها و مجوزهای ورود و وزارت امور اقتصادی و دارایی از نظر گمرکات صورت بگیرد تا بتوانیم حمایت خاص‌تری از صنعت بومی داشته باشیم.

رضا تقی پور با توجه به برگزاری دومین دوره جشنواره صنعت، بازرگانی و فناوری اطلاعات خطاب به برگزار کنندگان جشنواره گفت : حمایت از صنعت بومی بسیار مورد تاکید است و در همین راستا قویا از برگزاری دومین دوره جشنواره حمایت خواهیم کرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت : همکاران من در این دوره جشنواره حضور فعال و برجسته ای خواهند داشت چون مرز بین صنعت فناوری اطلاعات و خدمت را نزدیک می دانیم.

دکتر رضا تقی پور با بیان مطالب فوق خاطرنشان کرد : جایگاه ویژه ای برای صنعت بومی قائل هستیم و از آن حمایت می کنیم.

وی تصریح کرد : قائل شدن جایگاه ویژه برای صنعت بومی و حمایت از آن دلایل محکم و مختلفی دارد که از جمله مهم ترین آنها ظرفیت بسیار بالای فنی و علمی است که در کشور وجود دارد.

تقی پور گفت : ما در همین راستا به راهبردهای بومی شده ای نیاز داریم و اینکه مشخص شود واقعا در چه زمینه هایی صنعت بومی باید وارد بشود تا بتواند مدل کسب و کار نیز برای آن پاسخ خوبی را از به لحاظ اقتصادی داشته باشد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به ستاد اطلاع رسانی دومین جشنواره صنعت ،بازرگانی و فناوری اطلاعات در پاسخ به این سوال که حمایت این وزارت خانه از صنعت بومی و موضوع جشنواره چگونه خواهد بود گفت : ما برای حضور صنعت بومی در نمایشگاه های بین المللی حمایت های خوبی داشته ایم هم به لحاظ معرفی و هم از نظر تدوین مقررات که بتواند بازار داخلی را در مقابل حضور شرکت های خارجی در سطح بین المللی محافظت کند .

رضا تقی پور تصریح کرد : در کارگروه مدیریت فاوا پیشنهادات و مصوبات خوبی داشته ایم و آمادگی داریم تا کماکان در کارگروه مدیریت فاوای دولت با تنظیم مقررات و تنظیم تعرفه ها از صنعت داخلی حمایت کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا