جهان

ICT کیش کند پیش می رود

بهاره امیری ـ اجرای پروژه‌های ICT منطقه آزاد کیش امسال با کندی مواجه بود. «سورنا ازخوش»، مدیر دفتر فنی نظارت و پیگیری طرح ICT کیش در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شهر با بیان این مطلب افزود: بودجه کیش عموماً خودگردان بوده و از محل منطقه کیش تامین می‌شود و دولتی نیست. وی با اشاره به …

بهاره امیری ـ اجرای پروژه‌های ICT منطقه آزاد کیش امسال با کندی مواجه بود.

«سورنا ازخوش»، مدیر دفتر فنی نظارت و پیگیری طرح ICT کیش در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شهر با بیان این مطلب افزود: بودجه کیش عموماً خودگردان بوده و از محل منطقه کیش تامین می‌شود و دولتی نیست.

وی با اشاره به اینکه بودجه سال ۸۳ ICT کیش حدود یک میلیارد تومان بوده، گفت: بودجه سال جاری حدود ۶ میلیارد تومان پیش‌بینی شده بود.

وی ادامه داد: اما به دلیل تغییر مدیریت، اکثر بودجه طرح‌های ICT دیر تخصیص پیدا کرد و به همین سبب برنامه‌های امسال با کندی انجام شد.

وی تصریح کرد: به دلیل اینکه بودجه‌های ما خودگردان می‌باشد سیاست این است که بودجه‌ها صحیح هزینه شود و به دلیل تغییر مدیریت امسال با احتیاط بودجه‌ها هزینه کردیم.

از خوش، از جمله طرح‌های سال جاری ICT کیش به رینگ فیبر نوری اشاره کرد و افزود: تقریباً ۹۰ درصد این پروژه اتمام یافته است.

مدیر دفتر فنی نظارت و پیگیری طرح ICT کیش ادامه داد: این پروژه شامل دو رینگ بوده و بیش از چند صد کیلومتر می‌باشد اما ۴ کیلومتر آن باقی مانده است.

ازخوش گفت: این طرح با همکاری وزارت ارتباط و فناوری اطلاعات در حال انجام است و با سرمایه‌گذاری هر دو بخش انجام می‌شود.

وی افزود: همچنین طرح Smart کارت دانشجویی منطقه کیش نیز پایان یافته و بحث Creadit کارت (کارت اعتباری) را روی Smart دانشجویی پیاده کرده‌ایم.

وی در مورد Smart کارت دانشجویی اظهار داشت: این کارت نوعی کارت هوشمند است که امور مربوط به حضور و غیاب، ثبت‌نام و کارهای مالی دانشجویان را می‌توان با آن انجام داد.

عضویت در تلگرام آی تی آنالیز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا